Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
header 30ml (2)
Privé: fit20

fit20 opent vestiging in Bladel

Zeg zelf: het lijkt te mooi om waar te zijn. Fit worden in slechts 20 minuten per week. Toch is het vanaf 4 september mogelijk in Bladel. Die dag opent fit20 Bladel haar deuren aan de Sniederslaan 53d. Daarmee krijgt het dorp in de Brabantse Kempen een eigen vestiging van het snel groeiende Nederlandse fit20, dat buiten de Bladelse gemeentegrenzen al jaren bezig is aan een (inter)nationale opmars. Inmiddels zijn er zo’n 150 fit20-vestigingen verspreid over 12 landen.

Bijzondere kenmerken van fit20
fit20 heeft een aantal bijzondere kenmerken. Beoefenaars trainen slechts 20 minuten per week, op afspraak, onder begeleiding van een speciaal opgeleide fit20 trainer en met waarborging van de privacy. De intensieve vorm van trainen geeft een dusdanige prikkel dat het lichaam zich aanpast en zo sterker, fitter en energieker wordt. De training is volkomen verantwoord dankzij de slow motion uitvoering van de oefeningen en deskundige begeleiding. Dankzij de lage temperatuur in de studio in combinatie met de korte uitvoering per oefening, trainen beoefenaars in dagelijkse kleding zonder te transpireren.

Heel bijzonder is de unieke fit20 sensor technologie. Sensoren op de apparatuur volgen de slow motion beweging heel nauwkeurig. De beoefenaar krijgt real-time visuele feedback of de uitvoering op de juiste manier en met het goede tempo wordt uitgevoerd. De sensoren dragen zo in hoge mate bij aan een optimaal trainingsresultaat.

Walter Vendel heeft fit20 veertien jaar geleden opgericht
Voor directeur Walter Vendel, die fit20 veertien jaar geleden startte, is het openen van de Bladelse studio een nieuw hoogtepunt. ‘Omdat elke nieuwe vestiging ons in staat stelt meer mensen de uniciteit van deze formule aan den lijve te laten ondervinden’, zegt Vendel. ‘Zo zijn we ooit de eerste fit20-studio begonnen, en nog steeds staat die missie centraal bij alles wat we doen. Ik ben ontzettend blij voor de mensen in Bladel en omgeving dat fit20 nu ook bij hen in de buurt komt. Omdat ik iedereen deze training, die kracht en gezondheid toevoegt aan je leven, van harte gun. We hebben de levens van duizenden mensen positief beïnvloed, en staan te trappelen om dat aantal uit te breiden. Elke nieuwe studio draagt bij aan die doelstelling.’

Met een training van 20 minuten per week is dat mogelijk, bewijst Vendel met zijn uitdijende team franchise-ondernemers en honderden fit20 trainers in binnen- en buitenland. Vendel: ‘We zijn als formule de fase van scepticisme ontgroeid. Bij de opstart konden mensen niet geloven dat fit20 kon werken. Maar de successen op de studiovloer spreken boekdelen, waarmee het fit20-vliegwiel is gaan werken. Meer vestigingen volgden in Nederland en erbuiten, meer beoefenaars, meer succesverhalen. Deze effectieve training, met een solide wetenschappelijke onderbouwing, heeft zich inmiddels bewezen.’

Joost van den Bisen heeft de leiding over fit20 Bladel
fit20 Bladel staat onder leiding van studio-eigenaar Joost van den Bisen (29), die uitkijkt naar de start van zijn ondernemersavontuur. ‘Een vitaler Bladel en omstreken, dat is het doel! Het is fantastisch om via de fit20 methode gezondheid en fitheid voor iedereen haalbaar te maken.

Tijdens mijn werk als personal trainer bij fit20 Eindhoven heb ik gezien hoeveel impact deze training op mensen kan hebben. Het mooie van fit20 vind ik dat een hele brede doelgroep baat heeft bij de training. Iedereen traint op zijn of haar niveau en het maakt dus niet uit of je nu een hele fanatieke sporter bent of juist niet.

Ik ben er dan ook enorm trots op dat ik nu de kans heb om in mijn eigen regio mensen te helpen om op een heel efficiënte en effectieve manier fitter, sterker en gezonder te worden!’.

Over fit20
fit20 is een Intensity of Effort trainingsmethode. Dat betekent dat de training kort duurt maar wel intensieve inspanning vraagt. De hoge effectiviteit van de fit20 training is wetenschappelijk bewezen door een zeer groot longitudinaal internationaal onderzoek van Southampton Solent University.

Het van origine Nederlandse fit20 heeft circa 150 studio’s verspreid over twaalf landen. Behalve particuliere studio’s telt fit20 in ons land tien @work-studio’s, bij onder meer Ahold, Siemens en LC Packaging. Iedere fit20-studio is ingericht met hoogwaardige apparatuur. Alle fit20 trainers zijn opgeleid in de fit20 Academy.

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam