Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Pizza Beppe

horeca, lokaal, pizzeria

Pizza Beppe staat voor echt eten. Maar ook: Echte mensen, echte aandacht, echt contact. Want authenticiteit is niet alleen de snelste weg naar het hart, in de wereld van Pizza Beppe is het ook het allerhoogste goed.

Pizza Beppe concept

Om de echte Napolitaanse pizza naar Nederland te brengen, zijn de eigenaren in Napels in de leer gegaan bij de Associazione Verace Pizza Napoletana, de bewaker van het erfgoed van de Napolitaanse pizza. Waarna zij verder zijn getraind bij de beste pizzeria’s in de stad. En die inzet is beloond: Als eerste restaurant in Nederland is Pizza Beppe Zuid (Roelof Hartstraat, Amsterdam) gecertificeerd door de prestigieuze Napolitaanse “Associazione Verace Pizza Napoletana” (AVPN). Een door de Europese Commissie aangewezen instelling en keurmerk die de echtheid van de Napolitaanse pizza waarborgt.

Pizza Beppe franchiseformule

Pizza Beppe is op zoek naar gedreven franchisenemers die 3 restaurants in zijn of haar regio/gebied willen openen. Als local hero weet jij precies waar je de restaurants moet openen, welk team je aan moet nemen en hoe je je gasten kunt binden, binnen de filosofie en gastbeleving van Pizza Beppe. Maar het runnen van een restaurant is meer dan pizza’s serveren. Hospitality, personeelsplanning, inkoop en administratie, alles moet kloppen.

Pizza Beppe franchisegever

Pizza Beppe ondersteunt jou als franchisenemer met de verbouwing en inrichting van je pand, de inkoop, boekhouding, personeelsplanning, trainingen, marketing (inclusief verpakkingsmaterialen, social media ondersteuning en landelijke campagnes), automatisering en advies en hulp bij de financiële analyse van jouw vestiging. Gezamenlijk stellen jullie KPI’s vast en geven advies bij het vinden van de juiste kanalen om medewerkers te werven en te selecteren.

Jouw eigen Pizza Beppe openen?

Wil je succesvol ondernemen, zie je jezelf drie eigen Pizza Beppe restaurants runnen en wil je deel uitmaken van de Pizza Beppe familie, wacht dan niet langer en vul hieronder jouw gegevens in om vrijblijvend de franchisebrochure te ontvangen.

Ben jij ondernemend ingesteld en wil jij een eigen Pizza Beppe starten?

Vul hieronder je gegevens in en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure van Pizza Beppe.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!