Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
HEADERS HF WORDPRESS (1585 x 648 px)
Pizza Beppe

Pizza Beppe opent nieuwe vestiging aan de Oudegracht in Utrecht!

Pizza Beppe opent nieuwe vestiging aan de Oudegracht in Utrecht!

Pizza Beppe is gevestigd in het oude pand van Corfu, waar je tientallen jaren Grieks at. Eén van de eigenaren van Pizza Beppe vertelt over deze buitenkans: “Het pand stond leeg en was beschikbaar voor overname. Dit is natuurlijk een droomlocatie, zo midden in de stad met ruimte binnen én buiten. Extra leuk is de steenoven die op deze locatie prominent aan de voorkant van het restaurant staat. Die zie je dus meteen bij binnenkomst.”

Restaurant numero quattro

De locatie aan de Oudegracht is inmiddels de vierde in Utrecht. Ook in Lombok (Vleutenseweg 124), aan de andere kant van het centrum (Hardebollenstraat 10) en in Oost (Jan van Scorelstraat 33) kun je aanschuiven.

Locatie en openingstijden

Pizza Beppe Oudegracht vind je op Oudegracht 178. De zaak is zeven dagen per week ‘s avonds geopend en op vrijdag, zaterdag en zondag ook voor de lunch.

Pizza Beppe concept

Om de echte Napolitaanse pizza naar Nederland te brengen, zijn de eigenaren in Napels in de leer gegaan bij de Associazione Verace Pizza Napoletana, de bewaker van het erfgoed van de Napolitaanse pizza. Waarna zij verder zijn getraind bij de beste pizzeria’s in de stad. En die inzet is beloond: Als eerste restaurant in Nederland is Pizza Beppe Zuid (Roelof Hartstraat, Amsterdam) gecertificeerd door de prestigieuze Napolitaanse “Associazione Verace Pizza Napoletana” (AVPN). Een door de Europese Commissie aangewezen instelling en keurmerk die de echtheid van de Napolitaanse pizza waarborgt.

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam