Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
Pizza Beppe banner – Hallo Franchise
Pizza Beppe

Pizza Beppe opent nieuw Rotterdamse vestiging

daghoreca, franchise, horeca

3 juli wat het zo ver. Pizza Beppe opende toen hun derde Rotterdamse vestiging aan de Witte de Withstraat 39A.

Ontdek de Authentieke Smaakbeleving bij Pizza Beppe Rotterdam

3 juli wat het zo ver. Pizza Beppe opende toen hun derde Rotterdamse vestiging aan de Witte de Withstraat 39A. Aan de Witte de Withstraat zit Pizza Beppe tussen goed gezelschap, de buurt staat er immers om bekent een hot spot te zijn als het gaat om uitgaat en lekker eten.

Op 18 juni mocht Pizza Beppe ook al haar tweede vestiging in Rotterdam openen aan de Van Oldenbarneveltstraat. In de buurt van de Mauritsweg, die uitkomt bij het centraal station, mag ook deze locatie genieten van veel gasten die het centrum van Rotterdam ontdekken.

Beide vestigingen hebben ook een mooi terras, wat betekend dat er vol op genoten kan worden van het zomer zonnetje onder het genot van de heerlijke Napolitaanse pizza.

Naast een menu vol met klassiekers, zoals de Margherita, de Capricciosa en de 4 Formaggi, bied het restaurant ook een smaakvolle vegan selectie aan. Ook hun beroemde huisgemaakte Tiramisu geserveerd is hier terug te vinden op de kaart.

Prestigieuze Erkenning: AVPN Certificering voor Authentieke Kwaliteit

Pizza Beppe is een “fast casual” restaurant waar je kunt genieten van lekker eten zonder in te leveren op kwaliteit. Hier komen cultuur, muziek, lifestyle en heerlijk eten samen voor een unieke ervaring.
Het is dan ook met veel trots dat Pizza Beppe als eerste in Nederland is gecertificeerd door de prestigieuze Napolitaanse “Associazione Verace Pizza Napolitana” (AVPN). Dit is een commissie die de echtheid en kwaliteit van Napolitaanse pizza waarborgt. Het na streven van dat certificaat wordt serieus genomen en dat proef je terug in de zorgvuldig bereide gerechten.

Landelijke Uitbreiding: Groeiende Aanwezigheid

Naast de nieuwe vestiging in Rotterdam zijn er op dit moment nog andere vestigingen te vinden in Amsterdam, Utrecht, Eindhoven en Hilversum. En de groei van deze succesvolle pizzaketen blijft maar doorgaan! Pizza Beppe is op zoek naar enthousiaste ondernemers die klaar zijn voor een smaakvol avontuur in het franchisenemerschap.

Word Onderdeel van het Succesverhaal

Ben jij gebakken voor het ondernemerschap bij Pizza Beppe? Vul dan snel het onderstaande formulier in en ontvang geheel vrijblijvend de franchisebrochure voor meer informatie of lees meer over de Pizza Beppe formule.

Op de hoogte blijven over alles franchise? Volg Hallo Franchise ook op LinkedInFacebookInstagramTikTok en YouTube!

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam