Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
Pizza Beppe banner – Hallo Franchise
Pizza Beppe

Eerste Pizza Beppe in Rotterdam

Ontdek de nieuwste culinaire aanwinst in Rotterdam – Pizza Beppe! Onlangs geopend aan de Westewagenstraat 52, brengt deze pizzeria de echte Napolitaanse smaak naar de Maasstad.

Ontdek de Authentieke Smaakbeleving bij Pizza Beppe Rotterdam

Eind december opende Pizza Beppe haar deuren in Rotterdam. Pizzaliefhebbers kunnen vanaf dat moment komen genieten van de echte Napolitaanse pizza’s in de maasstad. De nieuwe vestiging, gelegen aan de Westewagenstraat, is de ideale plek voor zowel jong als oud. Gelegen tussen de Meent en de Hoogstraat geniet dit restaurant van een mooie ligging. In de zomer kan er van al dat lekker genoten worden op een prachtig terras in de warmte van het zonnetje.

Naast een menu vol met klassiekers, zoals de Margherita, de Capricciosa en de 4 Formaggi, bied het restaurant ook een smaakvolle vegan selectie aan. Ook hun beroemde huisgemaakte Tiramisu geserveerd is hier terug te vinden op de kaart.

Prestigieuze Erkenning: AVPN Certificering voor Authentieke Kwaliteit

Pizza Beppe is een “fast casual” restaurant waar je kunt genieten van lekker eten zonder in te leveren op kwaliteit. Hier komen cultuur, muziek, lifestyle en heerlijk eten samen voor een unieke ervaring.
Het is dan ook met veel trots dat Pizza Beppe als eerste in Nederland is gecertificeerd door de prestigieuze Napolitaanse “Associazione Verace Pizza Napolitana” (AVPN). Dit is een commissie die de echtheid en kwaliteit van Napolitaanse pizza waarborgt. Het na streven van dat certificaat wordt serieus genomen en dat proef je terug in de zorgvuldig bereide gerechten.

Landelijke Uitbreiding: Groeiende Aanwezigheid

Naast de nieuwe vestiging in Rotterdam zijn er op dit moment nog andere vestigingen te vinden in Amsterdam, Utrecht, Eindhoven en Hilversum. En de groei van deze succesvolle pizzaketen blijft maar doorgaan! Pizza Beppe is op zoek naar enthousiaste ondernemers die klaar zijn voor een smaakvol avontuur in het franchisenemerschap.

Word Onderdeel van het Succesverhaal

Ben jij gebakken voor het ondernemerschap bij Pizza Beppe? Vul dan snel het onderstaande formulier in en ontvang geheel vrijblijvend de franchisebrochure voor meer informatie of lees meer over de Pizza Beppe formule.

Op de hoogte blijven over alles franchise? Volg Hallo Franchise ook op LinkedInFacebookInstagramTikTok en YouTube!

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam