Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
Pizza Beppe

Pizza Beppe

horeca, lokaal, pizzeria

Bij Pizza Beppe genieten gasten van de allereerste plek in Nederland waar échte authentieke Napolitaanse pizza’s worden geserveerd. Bij Pizza Beppe is iedereen van harte welkom, niet alleen om te smullen van de heerlijke pizza’s, maar ook om deel uit te maken van de Pizza Beppe famiglia.

Échte authentieke Napolitaanse pizza’s

De oprichters van Pizza Beppe werden geïnspireerd in Napels en hebben hun toewijding getoond door trainingen te volgen bij de meest vooraanstaande pizzeria’s in de stad. Deze inzet werd bekroond toen Pizza Beppe Zuid (Amsterdam) als eerste restaurant in Nederland de certificering van de “Associazione Verace Pizza Napoletana” ontving.

Franchisekansen

Bij Pizza Beppe krijg je de kans om gasten te betoveren met de magie van la dolce vita! Het gaat om het creëren van een authentieke Napolitaanse ervaring voor gasten, en jij begrijpt dat als geen ander. Als franchisenemer ben je de local hero die precies weet waar je nieuwe restaurants moet openen, hoe je je team moet samenstellen en hoe je een onvergetelijke gastbeleving kunt bieden, allemaal binnen de filosofie van de formule.

Huidige franchisekansen

  • (3) nieuw te openen vestigingen: Arnhem
  • (3) nieuw te openen vestigingen: Breda

Pizza Beppe als franchisegever

Pizza Beppe ondersteunt jou als franchisenemer met de verbouwing en inrichting van het pand, de inkoop, boekhouding, personeelsplanning, trainingen, marketing (inclusief verpakkingsmaterialen, social media ondersteuning en landelijke campagnes) en automatisering. Je krijgt advies en hulp bij de financiële analyse van jouw vestiging. Gezamenlijk stellen jullie KPI’s (prestatie-indicatoren) vast en geven advies bij het vinden van de juiste kanalen om medewerkers te werven en te selecteren.

Franchisenemer worden van Pizza Beppe

Wil je meer informatie ontvangen over de formule? Vraag via onderstaand formulier vrijblijvend de franchisebrochure aan of neem contact met ons op via 070-345 34 30 of info@hallofranchise.nl.

Volg Hallo Franchise ook op LinkedInFacebookInstagramTikTok en YouTube!

Blijf up-to-date en schrijf je in voor de Hallo Franchise nieuwsbrief!

Pizza Beppe banner- Hallo Franchise
Pizza Beppe banner- Hallo Franchise
Pizza Beppe banner- Hallo Franchise

"*" geeft vereiste velden aan

Franchisenemer worden bij Pizza Beppe? Vraag hier vrijblijvend meer informatie aan.

Je ontvangt direct de Pizza Beppe franchisebrochure in je mailbox.

Privacy*

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam