Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
Header eazie (1)
eazie

eazie geopend in Zwolle

Award winning Asian good food bar eazie heeft onlangs haar 27ste vestiging geopend. Ditmaal op een prachtige locatie in Zwolle (Bachplein 19). Award winning formule Dit jaar is eazie verkozen tot beste fastservice restaurant van Nederland, beste delivery restaurant van Nederland en is in de top drie geëindigd van beste franchise formules van Nederland (NED […]

Award winning Asian good food bar eazie heeft onlangs haar 27ste vestiging geopend. Ditmaal op een prachtige locatie in Zwolle (Bachplein 19).

Award winning formule

Dit jaar is eazie verkozen tot beste fastservice restaurant van Nederland, beste delivery restaurant van Nederland en is in de top drie geëindigd van beste franchise formules van Nederland (NED franchise trofee). Een duidelijke waardering voor eazie als succesvolle en snelgroeiende keten door hun gasten en professionals.

Over eazie

De franchiseformule is in 2004 opgericht door de broers Shengli en Shunli Huang. De broers groeiden op met de Aziatische wetenschap dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn: als je niet goed voor je lichaam zorgt, merk je dat mentaal en andersom. Gezond en lekker eten vormt volgens de Aziatische leer dan ook de basis voor een gelukkig leven en is het concept waarop eazie gebaseerd is.

Alle meals, poké bowls, sandwiches en smoothies worden on the spot bereid met alleen verse ingrediënten. Met create your own kiezen gasten zelf of ze gaan voor vegan-, glutenvrij-, halal-, eiwitrijk- of caloriearm. De sauzen van eazie zijn light, grotendeels vegan, én allergeen vrij. De gast heeft inzicht in voedingswaarden en allergenen zodat elke maaltijd perfect aansluit op de eigen behoeften. Alle gerechten zijn ook nog eens bijzonder betaalbaar.

Groeistrategie

Rob Wolfs, directeur eazie: “Onze gasten zijn vaak bewust levend en multicultureel. Onze strategie is om healthy food voor iedereen betaalbaar en toegankelijk te maken. De multichannel gedachte van eat in, afhaal en warme maaltijdbezorging is een zeer belangrijk onderdeel van deze strategie. Wij denken binnen 4 jaren te kunnen groeien naar 50 vestigingen met een landelijke dekking.

Word jij de nieuwe franchisenemer van eazie?

Is het hebben van een eigen eazie jouw ambitie en spreekt het concept van eazie jou aan? Laat die droom dan werkelijkheid worden! Vraag vrijblijvend de franchisebrochure aan voor meer informatie.

Volg Hallo Franchise ook op LinkedInFacebookInstagramTikTok en YouTube!

Blijf up-to-date en schrijf je in voor de Hallo Franchise nieuwsbrief!

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam