Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
eazie
eazie

eazie is genomineerd voor de NFV Franchise Trofee 2023!

De NFV Franchise Trofee 2023 is dé vakprijs voor franchiseformules en wordt jaarlijks toegekend door de Nederlandse Franchise Vereniging. De vakprijs wordt jaarlijks uitgegeven aan de franchiseformule die zich onderscheidt op het gebied van groei, ontwikkeling, innovatie en samenwerking binnen de franchiseorganisatie. De winnaar wordt 23 mei bekend gemaakt!

De NFV Franchise troffee

Alleen door de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) erkende formules die voldoen aan de strenge kwaliteitseisen op het gebied van o.a. kwaliteit van de franchiseorganisatie, goede verdiencapaciteit, samenwerking en onderlinge communicatie komen in aanmerking voor de prijs. In de finale neemt eazie het op tegen Bakker Bart en SPAR.

De jury bestaat uitverschillende specialisten binnen franchise, met onder andere de winnaar van de NFV Franchise Troffee 2022.

Word jij de nieuwe franchisenemer van eazie?

Is het hebben van een eigen eazie jouw ambitie en spreekt het concept van eazie jou aan? Laat die droom dan werkelijkheid worden! Vraag vrijblijvend de franchisebrochure aan voor meer informatie.

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam