Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
eazie franchise header- Hallo Franchise
eazie

Proef het verschil! eazie X De Vegetarische Slager

Franchisenieuws eazie, 12 oktober 2023 “Proef jij het verschil?”, luidt het motto van een nieuwe samenwerking tussen De Vegetarische Slager en eazie. Deze twee smaakmakers hebben hun krachten gebundeld om een tijdelijke Foodbar te openen op Utrecht Centraal Station. Het doel van deze bijzondere samenwerking is niets minder dan het inspireren van gasten om vaker […]

Franchisenieuws eazie, 12 oktober 2023

“Proef jij het verschil?”, luidt het motto van een nieuwe samenwerking tussen De Vegetarische Slager en eazie. Deze twee smaakmakers hebben hun krachten gebundeld om een tijdelijke Foodbar te openen op Utrecht Centraal Station. Het doel van deze bijzondere samenwerking is niets minder dan het inspireren van gasten om vaker te genieten van flexitarisch, vegetarisch of veganistisch eten.

Een tijdelijke transformatie

Het menu van het bestaande eazie restaurant op Utrecht Centraal heeft tijdelijk een nieuwe, smaakvolle aanvulling gekregen in de vorm van heerlijke plantaardige gerechten die je smaakpapillen aangenaam zullen verrassen. De samenwerking tussen De Vegetarische Slager en eazie op Utrecht Centraal is niet alleen een aangename verrassing voor lokale reizigers, maar draagt ook bij aan de groei van verantwoorde, plantaardige voeding.

Een verantwoorde samensmelting

Het Asian Good Food-concept van eazie staat al bekend om zijn gezonde en verantwoorde aanbod, maar nu krijgt het een twist met de producten van De Vegetarische Slager. Deze unieke combinatie heeft geleid tot een nieuwe gerechten, waaronder de Happy Chicken Saté, Tasty Teriyaki, (no)Beef Black Chili en Thai Massaman Curry. En dat alles is verkrijgbaar vanaf slechts €7,95 per gerecht. De tijdelijke Foodbar zal lunch en diner serveren op Utrecht CS, van woensdag 4 tot en met woensdag 18 oktober.

Over eazie

eazie, de Nederlandse franchiseformule, werd in 2004 opgericht door de broers Shengli Huang en zijn broer. Met hun Aziatische roots omarmen ze de overtuiging dat gezond en smakelijk eten de sleutel is tot een gelukkig leven. eazie belichaamt deze filosofie volledig. Al hun wokmaaltijden, poké bowls, sandwiches en smoothies worden ter plekke bereid met verse ingrediënten. Bovendien biedt eazie klanten de mogelijkheid om hun eigen veganistische, glutenvrije, halal, eiwitrijke of caloriearme gerechten samen te stellen.

Blijvende groei

eazie heeft momenteel 27 vestigingen verspreid door Nederland, en dat gaan er alleen maar meer worden. De plannen zijn om binnen 3 jaar uit te breiden tot 50 restaurants. En jij kan daar een onderdeel van zijn. Deze indrukwekkende groei getuigt van het succes en de groeiende populariteit van hun concept.

Benieuwd naar de mogelijkheden bij eazie franchise? Klik hier voor meer informatie over eazie of vraag hier direct de eazie franchisebrochure aan.

Informatie aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Vul hieronder jouw gegevens in en ontvang de franchisebrochure

Privacy*

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam