Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
eazie header- Hallo Franchise
eazie

eazie opent tijdens corona tijd drie nieuwe vestigingen

Daar waar steeds meer gemeenten openingen van ongezondere fastfood restaurants willen ontmoedigen zien ze in eazie een welkome toevoeging waarmee het aanbod in gezond eten wordt versterkt. eazie, prijswinnende Nederlandse speler in de ‘healthy-food-on-the-go’ markt heeft in deze trend onlangs in Alphen aan den Rijn de 25ste en in Amsterdam de 26ste eazie geopend. Binnenkort volgt in Nijmegen de 27ste eazie.

Strijd tegen overgewicht

Gemeenten, waaronder de vier grootste van Nederland, zijn opzoek naar uitgebreidere regelgeving om een gezondere voedselomgeving te creëren. Ze willen het aanbod van gezond eten stimuleren en onder andere obesitas aanpakken. In een brief aan demissionair staatssecretaris Paul Blokhuis (Volksgezondheid, ChristenUnie) vragen ze daarom een aanpassing in de Omgevingswet en de Warenwet, zodat ze meer middelen krijgen om het aanbod van gezond eten te kunnen versterken.

Inwoners bewuster laten leven

Shunli Huang, medeoprichter eazie: “eazie gelooft in de kracht van goed en lekker eten en brengt deze passie graag over op anderen. Daarbij inspireert, stimuleert en activeert eazie mensen om bewust met eten bezig te zijn en te genieten van een gezonde levensstijl. Denk hierbij bijvoorbeeld aan campagnes waarin wij de gast een korting geven als hij die dag heeft gesport. Dat wij mensen helpen gezonder te leven waarderen gemeenten, merken wij. Dit zien wij ook terug bij vergunningstrajecten voor een nieuwe locatie, waarbij wij met open armen worden ontvangen.”

Groeistrategie

Rob Wolfs, directeur eazie: “eazie zal in 2021 doorgroeien naar 30 vestigingen. Het consumentengedrag, maar ook de visie van steeds meer gemeenten om actief bezig te zijn met gezonde voeding is een ontwikkeling dat maakt dat het concept eazie steeds relevanter wordt. Wij denken daardoor kwalitatief te kunnen doorgroeien naar 50 vestigingen binnen 5 jaar en zien een marktpotentie van 100 vestigingen in Nederland. Waarbij naast eat-in en take-away, het bezorgen van onze versbereide gezonde maaltijden een belangrijk onderdeel is van onze strategie.”

Open jij jouw eigen eazie?

Droom jij van het hebben van een eigen healthy restaurant en wil jij je aansluiten bij het toffe concept van eazie? Dat kan! Vraag geheel vrijblijvend de franchisebrochure aan.

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam