Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
SPAR

SPAR organiseert franchiseproeverijen! 22 september | 13 oktober | 4 november |

Wil jij franchisenemer worden van een eigen SPAR? Trek in ondernemen? Kom naar één van de franchiseproeverijen!

Wil jij franchisenemer worden van een eigen SPAR? Trek in ondernemen? Kom naar één van de franchiseproeverijen!

SPAR is één van de grootste retailers in de wereld! Het heeft ondertussen meer dan 12.500 winkels in ruim 44 landen. SPAR Nederland is een ambitieuze en solide organisatie die buurtwinkels ondersteunt bij het in stand houden en verbeteren van de leefbaarheid in buurten. SPAR is te vinden door heel Nederland. Tegenwoordig bestaat SPAR niet meer enkel uit de buurtwinkel, maar zijn formules als SPAR Citystory en SPAR University ook in het leven geroepen.

De SPAR vestigingen hebben een enorm assortiment voor directe consumptie, die gericht zijn op snelheid en gemak. Wil jij een onderdeel worden van deze internationale winkelketen? SPAR is op zoek naar ambitieuze, hardwerkende ondernemers met supermarkt ervaring. Daarom organiseert SPAR een franchiseproeverij op :

• Zaterdag 22 september 2018 in Amsterdam ( inschrijving niet meer mogelijk )
• Zaterdag 13 oktober 2018 in Maastricht
• Zondag 4 november 2018 in Amersfoort

De franchiseproeverijen zullen plaatsvinden in de franchisevestigingen van de SPAR supermarktondernemers (franchisenemers) in de respectievelijke regio’s.

Laat je informeren over de mogelijkheden binnen SPAR franchisen. Klik op één van de bovenstaande regio’s om je aan te melden voor de franchiseproeverij!

Let op! Vol = vol!

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!