Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

eazie

aziatisch, horeca, dinner, lunch

Met 25 vestigingen is eazie dé ultieme healthy fastfood hotspot in Nederland, met een Aziatische twist. Vanuit de Aziatische roots gelooft eazie dat gezond, lekker en betaalbaar eten de mens gelukkig maakt.

De eazie franchiseformule

eazie is een van de grootste en snelgroeiende healthy food ketens van Nederland! Stap met zekerheid in dé healthy food groeimarkt die zich de komende jaren steeds verder ontwikkeld.

Samen maken zij het voor iedereen makkelijk om op zijn of haar eigen manier te genieten van lekker én gezond eten. Van de lekkerste poké bowls, verse wokmaaltijden bomvol groenten en gezonde wraps tot vitaminerijke smoothies. Jouw gasten kiezen hun favoriete gerechten uit het menu of gaan voor create your own. Vlees, vis, vegan, glutenvrij, halal, eiwitrijk of caloriearm alles is mogelijk en wordt á la minute bereid met de meest verse ingrediënten en heerlijke asian flavours.

eazie franchise

Je gasten genieten in je prachtige restaurant, onderweg (take-away) of lekker thuis op de bank als ze hun bestelling laten bezorgen. eazie is multicultureel, gezond en goed betaalbaar.
Of je nu kiest voor een volledig restaurant (eat-in, take-away en delivery) of een delivery vestiging; met de ondersteuning van de bewezen ijzersterke en succesvolle eazie formule sta je sterker.

Meest recent ontvangen prijzen;
Best food delivery Restaurant 2020 (RestaurantGuru.com), Beste Fastservice Formule van Nederland 2019 (GFK), Het Meest Populaire Vegetarische Gerecht 2020 (Nationale Week zonder Vlees) en een eervolle tweede plaats in als ‘Meest Vegan-friendly Restaurantketens 2019’ (ProVeg).

eazie als franchisegever

Franchisenemers van eazie kunnen rekenen op een full service dienstenpakket van de franchisegever. Voor, tijdens en na de start van jouw eazie franchisevestiging staat het franchiseteam jou met raad en daad ter zijde.
eazie biedt franchisenemers uitgebreide begeleiding in de opstartfase en ondersteuning omtrent winkelpresentatie, financiële zaken en personeelszaken. Verder biedt eazie centrale automatisering en managementinformatie aan. Ook krijg je als franchisenemer van eazie ondersteuning omrent financieringen, het assortiment en de formuleontwikkeling.
Dus als franchisenemer hoef je niet bang te zijn dat je er alleen voor staat. eazie ondersteunt haar franchisenemers in alles, zodat zij zich volledig kunnen focussen op hun vestiging en gasten.

eazie vestigingen ter overname

Zit jij vol ondernemersambitie? Wil je gaan franchisen met het healthy fastfood concept van eazie en de Nederlandse markt veroveren?

Zet dan nu de eerste stap en vraag de franchisebrochure van eazie gratis aan door hieronder je gegevens in te vullen!

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!