Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

eazie

aziatisch, horeca, dinner, lunch

eazie is hét healthy fastfood concept waar je je dagelijkse portie vitamines kunt krijgen.

eazie serveert frisse salades, smaakvolle wraps, vitaminerijke smoothies en verrassende rijst- en noedelmaaltijden rechtstreeks uit de wok. Alle ingrediënten van eazie zijn van de beste kwaliteit en worden dagvers aangeleverd door nauwkeurig geselecteerde leveranciers. De formule is snel, gezond, multicultureel en heeft een goede prijs/kwaliteitverhouding.

Alles bij eazie draait om vers en een bewuste, individuele keuze. Je stelt zelf je gerecht samen en daarbij word je geholpen door de vriendelijke medewerkers. De maaltijd wordt direct bereid en kan naar keuze in het moderne restaurant worden gegeten of in handige verpakkingen worden meegenomen. Tegenwoordig kun je zelfs de op je eigen bank genieten van een eazie gerecht, dankzij de bezorgservice. De vestigingen bevinden zich op goede locaties in of rond het centrum in de Randstad. Franchisenemers van eazie kunnen rekenen op een full service dienstenpakket van de franchisegever. Voor, tijdens en na de start van jouw eazie franchisevestiging staat het franchiseteam jou met raad en daad ter zijde.

Zit jij vol ondernemersambitie? Wil je gaan franchisen met het healthy fastfood concept van eazie en de Nederlandse markt veroveren?

Zet dan nu de eerste stap en vraag de franchisebrochure van eazie gratis aan door hieronder je gegevens in te vullen!

Ja, ik wil de Hallo Franchise nieuwsbrief ontvangen

Ja, ik wil ook voor andere franchise formules benaderd worden

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!