Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
header 30ml (1)
Privé: Kwalitaria

Feest! Gianmarco (Kwalitaria) is dé Franchisenemer van het Jaar 2023!

Een staande ovatie vulde de zaal toen Gianmarco, franchisenemer bij Kwalitaria, te midden van luid gejuich en applaus, werd uitgeroepen tot de Franchisenemer van het Jaar 2023! Het was een spannende strijd die het publiek op het puntje van hun stoel hield, met drie uitzonderlijke genomineerden.

Om 12:30 uur vandaag vond de uitreiking van Franchisenemer van het Jaar plaats op De Nationale Franchise Beurs 2023. De uitreiking begon met een pitchronde, waarbij elke genomineerde franchisenemer vol passie hun visie en toewijding aan hun bedrijf deelden. Hun teams stonden trots aan hun zijde, een bewijs van de sterke samenwerking die de basis vormde voor hun succes.

Maar dat was niet alles – de Mysteryshoppers van Secret View bezochten onaangekondigd de vestigingen en beoordeelden hun bezoek. Een deskundige vakjury, bestaande uit Martin van Willigen (Franchisefactory/Hallo Franchise) en Bart van der Schoot (De FranchiseAdviseur), evalueerde de drie genomineerden op basis van diverse criteria. Het publiek kreeg ook de kans om hun stem uit te brengen tijdens de uitreiking.

Terwijl het publiek in spanning afwachtte, deelde de vakjury hun bevindingen, en toen was het moment daar – Gianmarco werd uitgeroepen tot winnaar! Een glimlach van oor tot oor verscheen op het gezicht toen hij de prestigieuze Franchisenemer van het Jaar 2023 Award in ontvangst mocht nemen, samen met een welverdiende reischeque.

Antonio Stroes, oprichter en mede-eigenaar Kwalitaria: “Van de 33000 franchisenemers in Nederland is Gianmarco er als eerste en beste uitgekomen. Gianmarco verdiend deze prijs ook echt. Hij is iemand met een fantastische inzet, een enorme motivatie, echt een inspirator naar zijn medewerkers. Hij weet hen op de juiste manier te enthousiasmeren en voor langere tijd aan zich te binden. Dus deze prijs is héél dik verdiend. Wij van Kwalitaria zijn super trots op hem en het geeft ons veel vertouwen op de toekomst!”

Gianmarco’s prestatie is een inspiratie voor de gehele franchisewereld en toont aan dat toewijding, passie en teamwork ongekende hoogten kunnen bereiken. We kijken uit naar de toekomst van deze uitzonderlijke franchisenemer en feliciteren hem van harte met zijn welverdiende overwinning!

Ook franchisenemer worden bij Kwalitaria? Vraag via onderstaand formulier vrijblijvend de Kwalitaria franchisebrochure aan of neem contact met ons op via 070-345 34 30 of info@hallofranchise.nl.

Informatie aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Vul hieronder jouw gegevens in en ontvang de franchisebrochure

Privacy*

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam