Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
Kwalitaria (6)
Privé: Kwalitaria

Kwalitaria Kamperland is weer open na grondig verbouwd te hebben!

De Kwalitaria in het Zeeuwse Kamperland is weer open. De verbouwing, die twee weken duurde, heeft gezorgd voor een ruimer en overzichtelijker ogende zaak met veel meer sfeer. Er is gebruik gemaakt van warme kleuren en materialen zodat er in een sfeervollere en gezelligere zaak gegeten kan worden.

Over Kwalitaria

Smaak en kwaliteit staan bij Kwalitaria altijd voorop, maar daarbij verliezen ze duurzaamheid niet uit het oog. En dat proef je! Zo wordt de friet gemaakt van de Hollandse Agria aardappel en ook voor de lekkere burgers gebruikt Kwalitaria Hollands vlees; dat scheelt foodmiles! Daarnaast werkt de cafetariaformule zoveel mogelijk met plofkipvrije producten, biologisch brood en verse weidemelk, en er worden steeds meer vegetarische gerechten toegevoegd aan het assortiment. Dat smaakt pas echt naar meer!

Jouw eigen Kwalitaria vestiging openen?

Heb jij altijd de droom gehad om je eigen Kwalitaria te openen? Vul dan hieronder je gegevens in en ontvang geheel vrijblijvend de franchisebrochure om meer informatie te verkrijgen over de franchiseformule Kwalitaria!

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam