Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
Kwalitaria (3)
Privé: Kwalitaria

Jonge ondernemers vol ambitie openen tweede Kwalitaria vestiging in Zoetermeer!

Jonge ondernemers vol ambitie openen tweede Kwalitaria vestiging in Zoetermeer!

Opgegroeid tussen de friet

In Bleiswijk hebben Nick en Richie al een Kwalitaria onder hun hoede en daar wordt nu de nieuwe locatie in Zoetermeer aan toegevoegd. Dat beiden heren in de horeca zijn beland is niet gek, want, zoals ze zeggen, zijn ze opgegroeid tussen de friet. “Onze ouders zijn altijd horecaondernemers geweest”, legt Nick uit. “Daardoor hebben wij van jongs af aan al affiniteit met de horeca.” De liefde voor het ondernemen ontstond tijdens de Hbo-opleiding die ze beiden volgden en waar ze elkaar leerden kennen. Wat begon als een schoolopdracht mondde uit in aanvragen van meerdere bedrijven. “Toen ben ik al snel gestopt met mijn opleiding en een eigen bedrijf in weboplossingen gestart”, vertelt Richie. “Iedereen verklaarde mij voor gek, maar ik volgde gewoon mijn hart. Nick is er langzaam ingezogen en uiteindelijk ook met zijn opleiding gestopt.”

Liefde voor horeca en ondernemen komt samen

Toen de ouders van Nick in 2021 aangaven te willen stoppen met Kwalitaria Bleiswijk, was dat voor de gedreven mannen een unieke kans om hun liefde voor de horeca en het ondernemen samen te brengen. “We hadden het al druk genoeg, maar waren zo ambitieus dat we hebben besloten om de vestiging in Bleiswijk over te nemen”, ligt Nick toe. En met succes, want door te starten met bezorgen en andere verbeteringen door te voeren hebben ze de omzet een flinke boost weten te geven. Dat succes smaakte naar meer: “Toen de kans zich voordeed om een tweede Kwalitaria vestiging te openen, hebben we die dan ook met beide handen aangepakt.”

Kwalitaria Oranjelaan is geopend

Maaltijdbezorging is een belangrijk onderdeel voor Kwalitaria Oranjelaan.

De nieuwe winkel is gevestigd aan de Oranjelaan in Zoetermeer, op zo’n 10 minuten rijden van de zaak in Bleiswijk. “Op deze manier kunnen we de positie van Kwalitaria in de buurt verder versterken”, vertelt Nick. De vestiging, die de tweede Kwalitaria in Zoetermeer is, focust zich vooral op bezorg- en afhaalbestellingen. “Het is een wat kleinere vestiging die heel efficiënt is ingericht. De zaak is gelegen in een levendige straat met meerdere afhaalzaken, waar wij mooi tussenpassen. Kwalitaria onderscheidt zich met de kwalitatieve snacks, burgers en maaltijden; die heeft niet iedereen. En het is echt een mooie zaak geworden dankzij de verbouwing. Het interieur heeft veel stoere en robuuste details en natuurlijk de kenmerkende Kwalitaria boom die de duurzaamheidsambitie van Kwalitaria symboliseert.”

Kwalitaria Oranjelaan
Oranjelaan 29
2712 GA Zoetermeer

Open jij de volgende Kwalitaria vestiging?

Heb jij altijd de droom gehad om je eigen Kwalitaria te openen? Vul dan hieronder je gegevens in en ontvang geheel vrijblijvend de franchisebrochure om meer informatie te verkrijgen over de franchiseformule Kwalitaria!

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!



Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam