Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
HEADERS HF WORDPRESS (1585 x 648 px) (2)
Privé: Kwalitaria

Nieuwe ondernemersfamilie heropent Kwalitaria Bussum

Kersverse ondernemer Thomas Ipek heropende deze maand de deuren van Kwalitaria in Bussum. Hij staat er niet alleen voor; hij wordt bijgestaan door zus Manuella en vader Johan springt bij waar nodig. Een echte familiezaak dus.

Een echte familiezaak

Samenwerken met je zus en vader; kersverse Kwalitaria-ondernemer Thomas heeft er alle vertrouwen in. “We hebben jarenlang samen in het partycentrum van mijn vader gewerkt, dus zijn het gewend om met elkaar op de werkvloer te staan.” Het partycentrum is sinds enige tijd verhuurd, maar het begon toch weer te kriebelen voor de familie Ipek. “Bekenden hadden al positieve ervaringen met franchise. We zijn ons gaan oriënteren en uiteindelijk bij Kwalitaria terechtgekomen. Het hele concept met een assortiment dat niet standaard is en de aandacht voor duurzaamheid sprak ons aan.”

Toplocatie

Nu, enige tijd later, is de heropening van Kwalitaria Bussum een feit. De focus van de cafetaria ligt vooral op bezorgen en afhalen. “Wat dat betreft zitten we hier op een toplocatie”, vertelt Thomas. “Je kunt zeven dagen per week terecht in onze winkel, maar we bezorgen met onze elektrische bezorgfietsen ook in een groot deel van Bussum.”

En wat kunnen we dan bestellen? Thomas: “We hebben voor het assortiment echt gekeken naar wat de mensen in Bussum zouden willen. Natuurlijk hebben we friet met je favoriete snack, maar ook kwalitatieve burgers, complete maaltijden, friet met verrassende toppings en veel vegetarische opties. En voor een lekkere lunch hebben we diverse belegde broodjes en maaltijdsalades.” De absolute aanraders zijn volgens Thomas de wisselende seizoensproducten: “Deze zomer hebben we onder andere een Oosterse frikandel en Rösti kipburger.”

Klaar voor succes

Het is duidelijk, de Familie Ipek is gedreven om van Kwalitaria Bussum een succes te maken. “Met onze ervaring in de horeca en onze denk- en werkwijze zijn we er klaar voor om de zaak naar een hoger niveau te tillen. We nodigen iedereen graag uit om te komen ervaren hoe dat smaakt!”

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam