Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
HEADERS HF WORDPRESS (1585 x 648 px) (16)
Privé: Kwalitaria

Kwalitaria wint Foodservice Award 2023 in categorie Beste Snackbar!

Hoera! Voor het vierde jaar op rij heeft Kwalitaria een Foodservice Awards voor Beste Snackbar in ontvangst mogen nemen. En in de overall ranking eindigde onze formule op een mooie derde plaats. Wat een mooi compliment voor al hun ondernemers en medewerkers!

Foodservice Award

In deze verkiezing bepalen consumenten welke bedrijven de beste foodservice bieden. Zo geven ze een beoordeling over o.a. de service, kwaliteit, sfeer en de prijs, waardoor je inzicht krijgt in wat consumenten echt van jouw foodservice bedrijf vinden.

Over Kwalitaria

Smaak en kwaliteit staan bij Kwalitaria altijd voorop, maar daarbij verliezen ze duurzaamheid niet uit het oog. En dat proef je! Zo wordt de friet gemaakt van de Hollandse Agria aardappel en ook voor de lekkere burgers gebruikt Kwalitaria Hollands vlees; dat scheelt foodmiles! Daarnaast werkt de cafetariaformule zoveel mogelijk met plofkipvrije producten, biologisch brood en verse weidemelk, en er worden steeds meer vegetarische gerechten toegevoegd aan het assortiment. Dat smaakt pas echt naar meer!

Jouw eigen Kwalitaria vestiging openen?

Heb jij altijd de droom gehad om je eigen Kwalitaria te openen? Vul dan hieronder je gegevens in en ontvang geheel vrijblijvend de franchisebrochure om meer informatie te verkrijgen over de franchiseformule Kwalitaria!

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam