Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
HEADERS HF WORDPRESS (1585 x 648 px) (5)
Privé: Kwalitaria

Kwalitaria opent eerste vega pop-up store!

De kwaliteit van Kwalitaria, maar dan 100% vegetarisch. Dat is Vegataria, de eerste vega pop-up store van Kwalitaria. ‘Jouw nieuwe vega snack stek’, zoals de cafetaria zichzelf presenteert, opent naar verwachting half juli in Groningen.

Met de groeiende vraag naar vegetarische gerechten was het voor Kwalitaria een logische stap om een volledig vegetarische pop-up store te open. “Duurzaamheid is voor ons altijd al een belangrijk onderwerp geweest”, vertelt Martijn Boone, marketing & sales manager bij Kwalitaria. “Een cafetaria met een volledig vegetarisch assortiment sluit naadloos aan op onze duurzaamheidsvisie.”

100% vegetarisch

Alles wat Vegataria aanbiedt is 100% vegetarisch en dat gaat verder dan enkel een vegetarische kroket en frikandel. Naast snacks is de menukaart gevuld met onder andere vegetarische burgers en friet specials met vega toppings, maar ook voor een romige milkshake of softijsje kun je er terecht. “De pop-up store is voor iedereen”, benadrukt Martijn. “Niet alleen voor vegetariërs, maar voor alle Groningers die willen proeven hoe lekker vegetarisch snacken kan zijn.”

Vega snacken in Groningen

Dat Vegataria in Groningen is gevestigd heeft de stad te danken aan de vele studenten en een enthousiaste ondernemer in de buurt. Op dit moment worden de laatste voorbereidingen getroffen in de zaak aan de Oude Kijk in ’t Jatstraat zodat, naar verwachting, vanaf half juli iedereen kan komen genieten van de vegetarische gerechten. Vegataria is straks zeven dagen per week geopend om een hapje te komen eten of af te halen en die vegetarische burger of snack laat je binnenkort net zo gemakkelijk thuisbezorgen.

De pop-up store zal in ieder geval een jaar geopend zijn. “Wanneer het een succes wordt gaan we kijken naar andere mogelijke locaties in Nederland”, laat Martijn weten.

Vegataria by Kwalitaria

Oude Kijk in ’t Jatstraat 25
9712 EA Groningen

Benieuwd naar het ondernemerschap bij Kwalitaria? Vraag hier vrijblijvend informatie aan en ontdek de kansen!

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam