Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
HEADERS HF WORDPRESS (1585 x 648 px) (13)
De Pizzabakkers

Nieuwe De Pizzabakkers vestiging geopend in Apeldoorn!

De Pizzabakkers Apeldoorn is sinds 1 februari geopend. De voorheen roze deur van het pand aan de Deventerstraat 18 – ooit een postkantoor – is nu babyblauw. Ijsjes hebben plaatsgemaakt voor pizza’s. Zaterdag 11 februari was hun feestelijke opening met livemuziek en pizzapunten!

Volledig Italiaans

“De menukaart is volledig Italiaans”, zegt Izzy Hicret, franchisenemer van De Pizzabakkers Apeldoorn. “Je zult hier geen pizza’s met ananas of kip erop vinden, dat is vloeken in de Italiaanse keuken. En alles is huisgemaakt, tot de saus en dolci aan toe”.

Waar staat de Pizzabakkers bekend om?

De Pizzabakkers staat bekend om haar overheerlijke knapperige Romeinse pizza’s met zorgvuldig gekozen Italiaanse ingrediënten waarbij versheid en ambacht centraal staan; zo wordt het deeg volgens authentiek Romeins recept gemaakt, halen ze hun vleeswaren bijvoorbeeld uit de regio Abruzzo in Italië en maken ze de pesto helemaal zelf. Naast de pizza’s biedt De Pizzabakkers diverse antipasti en huisgemaakte dolci aan welke bovendien heerlijk smaken naast een van hun bruisende prosecco’s!

Wat biedt De Pizzabakkers jou?

Een pizza nuttigen in het restaurant of thuis op de bank; de gasten weten ze te vinden, ook in tijden van de pandemie. De Pizzabakkers heeft hun houdbaarheid als franchiseformule in deze tijd sterk bewezen en hopen met jouw enthousiasme voor lekker eten en gastvrijheid hun groei-ambities verder waar te kunnen maken! Vanuit het hoofdkantoor bieden zij diverse trainingen en ondersteuning op het gebied van inkoop, finance, personeelszaken, marketing en praktische zaken zoals bier- wijn- en koffietrainingen. Kortom: alles om ervoor te zorgen dat jouw De Pizzabakkers vestiging een groot succes wordt!

Word jij de nieuwe franchisenemer van De Pizzabakkers?

Heb jij interesse in het openen van je eigen pizzabakkerij en herken je jezelf in dit plaatje? Vraag dan vrijblijvend de franchisebrochure aan door hieronder jouw gegevens achter te laten.

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam