Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
Header updatepagina De Pizzabakkers
De Pizzabakkers

De Pizzabakkers gaan samenwerking aan met Brandt & Levie

Er werd al lang gesproken over een samenwerking tussen De Pizzabakkers met de Amsterdamse worstenmakers Brandt & Levie. Die wens kwam door de uitzonderlijke omstandigheden in een stroomversnelling.

Wie zijn Brandt & Levie

Brandt & Levie is ontstaan als drie vrienden en horecaliefhebbers zien dat er veel verbeterd kan worden in de vleesindustrie. Daarom willen ze met een eigen worstmakerij Nederland laten zien dat het ook anders kan. Sinds 2011 maken Brandt & Levie de beste charcuterie van alleen het beste vlees. Producten van eigen bodem worden gecombineerd met werkwijze geleerd uit Italië.

De Pizzabakkers formule

De ambachtelijke pizza’s worden gebakken in Italiaanse houtovens en door het complexe deegbereidingsproces volgens authentiek Romeins concept, is de bodem altijd lekker dun, krokant én vol van smaak.

De samenwerking

“De meeste vleeswaren importeert De Pizzabakkers uit Italië, maar uitzonderlijke situaties vragen om uitzonderlijke acties. In deze tijd wordt de horeca enorm geraakt en kunnen ondernemers alle steun gebruiken, ook de steun van elkaar. Twee bedrijven die zijn ontstaan in Amsterdam en geïnspireerd door de Italiaanse keuken, die beiden staan voor lekker en goed eten en bovendien beiden een product hebben dat prachtig op elkaar aansluit. Deze lokale samenwerking zagen we helemaal zitten”, aldus de woordvoerder.

De Pizzabakkers pizza met ambachtelijke worst van Brandt & Levie

Franchisen bij De Pizzabakkers?

Wil jij meer weten over franchisen bij De Pizzabakkers? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure of lees meer over De Pizzabakkers formule.

Volg Hallo Franchise ook op LinkedInFacebookInstagramTikTok en YouTube!

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam