Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
Header updatepagina De Pizzabakkers (1)

De Pizzabakkers gaat samenwerking aan met Restaurant Tres

De Pizzabakkers is een samenwerking aangegaan met restaurant Tres. Zij hebben samen een nieuwe pizza voor de maand juli gelanceerd. Van deze pizza kun je in elke vestiging van De Pizzabakkers genieten. Pizza di Tres Tres in Rotterdam is een uniek restaurant waar enkel gekookt wordt met Nederlandse ingrediënten. Met dit geweldige restaurant is De Pizzabakkers […]

De Pizzabakkers is een samenwerking aangegaan met restaurant Tres. Zij hebben samen een nieuwe pizza voor de maand juli gelanceerd. Van deze pizza kun je in elke vestiging van De Pizzabakkers genieten.

Pizza di Tres

Tres in Rotterdam is een uniek restaurant waar enkel gekookt wordt met Nederlandse ingrediënten. Met dit geweldige restaurant is De Pizzabakkers een samenwerking aangegaan voor de nieuwe pizza van de maand. Vanaf 1 juli staat de Pizza di Tres op de menukaarten in de restaurants van De Pizzabakkers. De pizza bestaat uit mozzarella, tijm, Parmezaanse kaas, gele tomaatjes, ‘nduja, rucola en Lardo di Conca.

Over de franchiseformule De Pizzabakkers

De ambachtelijke pizza’s worden gebakken in Italiaanse houtovens en door het complexe deegbereidingsproces volgens authentiek Romeins concept, is de bodem altijd lekker dun, krokant én vol van smaak.

De pizza’s worden rijkelijk belegd met uitsluitend verse én eerlijke ingrediënten die zorgvuldig gekozen worden. De worsten en hammen komen van familiebedrijven in Italië. Naast de authentieke pizza’s serveert De Pizzabakkers ook frisse salades en huisgemaakte Italiaanse dolci (desserts).

Word jij de nieuwe franchisenemer van De Pizzabakkers?

Ben je helemaal weg van dit restaurant, de pizza’s, de sfeer en wil je een eigen vestiging van De Pizzabakkers opzetten? Vraag dan vrijblijvend de franchisebrochure aan door hieronder jouw gegevens achter te laten.

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam