Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
De Pizzabakkers
De Pizzabakkers

De Pizzabakkers gaat flink uitbreiden!

De Pizzabakkers kondigt vandaag aan dat zij dit jaar flink gaan uitbreiden. De populaire Italiaanse pizzarestaurant-keten zal nieuwe vestigingen openen in verschillende steden door het hele land. Naast uitbreiding van het aantal locaties zal De Pizzabakkers ook haar interieur vernieuwen en een nieuwe, eigentijdse stijl introduceren.

Met de uitbreiding van het aantal vestigingen is De Pizzabakkers op zoek naar nieuwe franchisenemers om haar groei voort te zetten. De Pizzabakkers is op zoek naar gepassioneerde ondernemers die affiniteit hebben met de horeca en zich willen inzetten voor de kwaliteit en service waar de keten om bekend staat.

Het vernieuwde interieur zal een moderne, warme en gezellige sfeer creëren. Er wordt gebruik gemaakt van duurzame & stoere materialen en de inrichting zal zich richten op het gevoel van samenzijn, wat past bij het idee achter De Pizzabakkers: samen genieten van overheerlijke pizza’s.

We zijn ontzettend blij dat we dit jaar weer kunnen uitbreiden en ons vernieuwde interieur kunnen presenteren aan onze gasten,” aldus mede-eigenaar en oprichter Siang-Lan Go. “We zijn op zoek naar enthousiaste franchisenemers die ons willen helpen onze missie voort te zetten: het serveren van de beste pizza’s van Nederland.

Word jij de nieuwe franchisenemer van De Pizzabakkers?

Heb jij interesse in het openen van je eigen pizzabakkerij en herken je jezelf in dit plaatje? Vraag dan vrijblijvend de franchisebrochure aan door hieronder jouw gegevens achter te laten.

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam