Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
HEADERS HF WORDPRESS (1585 x 648 px) (25)
De Pizzabakkers

De Pizzabakkers opent nieuwe vestiging in Maastricht

Op zaterdag 25 juni opent De Pizzabakkers in Maastricht feestelijk zijn deuren. Er is livemuziek en zij trakteren op pizzapunten en prosecco. Kom je ook?

Gezellig restaurant

In de afgelopen maanden is het pand van restaurant Donatella’s omgetoverd tot een vestiging van De Pizzabakkers. De Deense Peter en zijn team bakken hier de lekkerste Romeinse pizza’s volgens beproefd recept. De open keuken is het hart van het gezellige restaurant. Je ziet er hun pizzaioli – dat is Italiaans voor pizzabakkers – aan het werk. Je kunt een plekje zoeken naast de keuken, of juist bij het raam. Op warme dagen is het ook heerlijk zitten op het terras.
Bestel ook eens een glas prosecco bij je pizza. Dat is dubbel genieten.

Waar is het feestje?

Op zaterdag 25 juni tussen 15 en 18 uur is de feestelijke opening van De Pizzabakkers in Maastricht! Zij trakteren op pizzapunten en voor iedereen staat er een glas prosecco klaar. Kom gerust langs en grijp deze kans om alvast sfeer te proeven op deze supergezellige nieuwe plek én kennis te maken met hun overheerlijke Romeinse pizza’s. De Pizzabakkers Maastricht vind je aan de Tongersestraat 30 (pal tegenover de Universiteit) en is zeven dagen per week
geopend voor restaurantbezoek, afhaal en bezorging.

P.s. Op zoek naar een locatie voor een feestelijk diner of borrel voor een groter gezelschap? De Pizzabakkers Maastricht hebben bij het restaurant een mooie ruimte beschikbaar, die plaats biedt aan groepen tot 70 personen. Mail of bel De Pizzabakkers Maastricht gerust voor meer informatie.

Word jij nieuwe franchisenemer van De Pizzabakkers?

Ben jij helemaal weg van pizza’s en spreekt het concept van De Pizzabakkers jou aan? Vraag dan nu geheel vrijblijvend de franchisebrochure aan en kijk wat jouw mogelijkheden zijn voor het openen van een eigen De Pizzabakkers vestiging.

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam