Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
De Pizzabakkers header – Hallo Franchise
De Pizzabakkers

De Pizzabakkers opent in Schiebroek-Hillegersberg

De Peppelweg in Rotterdam is een restaurant rijker. Op zaterdag 6 november openen de vrienden Rag en Roy de deuren van De Pizzabakkers in Schiebroek-Hillegersberg. Vanaf dat moment kun je daar elke dag genieten van de lekkerste versgebakken Romeinse pizza’s.

Twee Rotterdamse vrienden

In een voormalig bankgebouw, waar eerder al Brasserie Scheffers gevestigd was, waren de vrienden Rag en Roy de afgelopen maanden volop in de weer. De twee Rotterdammers besloten deze zomer het avontuur aan te gaan en hun baan in respectievelijk het onderwijs en de hotellerie op te geven voor een langgekoesterde droom: hun eigen pizzarestaurant. Dat ze die droom kunnen waarmaken in hun eigen buurt maakt dat het voor hen al direct voelde als thuiskomen. Roy: “De mensen uit de buurt en de straat reageren zo positief, we voelen ons enorm gesteund. Het buurtgevoel in het restaurant is er nu al volop.”

Pizza happen aan de Peppelweg

De pizzabakkerij ligt aan het begin van de Peppelweg, tussen de halte Meidoornweide en het Rododendronplein. Het is een ideale plek om even neer te strijken voor een pizza met daarbij een glas prosecco of Peroni. Een pizza afhalen na het werk kan natuurlijk ook. Ook valt een bezoek aan de markt goed te combineren met een pizzalunch bij dit buurtrestaurant of drink gewoon lekker een prosecco op het terras. En na een dagje Plaswijckpark is een familiediner de perfecte afsluiting. Een snelle hap of heerlijk uitgebreid tafelen, het kan bij De Pizzabakkers allemaal. Ook voor grotere groepen zijn er verschillende mogelijkheden.

Pizza & Prosecco

De Pizzabakkers maakt superlekkere Romeinse pizza’s die je herkent aan de dunne, knapperige bodem volgens eigen recept. De pizza’s worden belegd met verse, veelal Italiaanse ingrediënten. Op de menukaart vind je naast twaalf verschillende pizza’s en een pizza van de maand ook een selectie antipasti en dolci, allemaal huisgemaakt. De Pizzabakkers staat niet alleen bekend om de Romeinse pizza’s, maar ook om de prosecco’s. Prosecco is in Italië heel gewoon en maakt tegelijk van elke dag een feestje. Je vindt diverse prosecco’s en prosecco-cocktails op de kaart. Daarnaast is er Italiaans fris, wijn en bier.

Feestelijke opening

Op zaterdag 6 november is de feestelijke opening van de nieuwe vestiging van De Pizzabakkers. Van 15:00 tot 18:00 zijn alle buurtbewoners van harte welkom om een pizzapunt te komen proeven. Op zondag 7 november opent de vestiging aan de Peppelweg officieel zijn deuren en kun je vanaf 17:00 uur aanschuiven in het restaurant.

Word jij de nieuwe franchisenemer van De Pizzabakkers?

Heb jij altijd al een eigen pizzarestaurant willen hebben en heb jij een liefde voor pizza’s en prosecco? Vraag dan vrijblijvend de franchisebrochure aan door hieronder jouw gegevens achter te laten.

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam