Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
De Pizzabakkers header – Hallo Franchise
De Pizzabakkers

Ondernemerskans bij De Pizzabakkers in Amsterdam

Na een reeks succesvolle jaren en een groeiende bekendheid als een authentiek en geliefd restaurantconcept, biedt De Pizzabakkers een nieuwe ondernemerskans in de stad waar de keten in 2016 haar eerste deuren opende. Het restaurant, dat ooit begon in Amsterdam en inmiddels in heel Nederland te vinden is, heeft met haar bewezen concept een plaats […]

Na een reeks succesvolle jaren en een groeiende bekendheid als een authentiek en geliefd restaurantconcept, biedt De Pizzabakkers een nieuwe ondernemerskans in de stad waar de keten in 2016 haar eerste deuren opende. Het restaurant, dat ooit begon in Amsterdam en inmiddels in heel Nederland te vinden is, heeft met haar bewezen concept een plaats veroverd in de harten en smaakpapillen van vele Nederlanders.

Uitstekende locatie in het hart van de vernieuwde Amsterdamse Poort

Met de groei van de stad Amsterdam en de omliggende gebieden is er een toenemende vraag naar De Pizzabakkers ontstaan. De Pizzabakkers heeft een uitstekende nieuwe locatie gevonden bij Arena-Zuidoost, in het hart van de volledig vernieuwde Amsterdamse Poort, waar zowel oude als nieuwe buurtbewoners, medewerkers van grote bedrijven en instanties, hotelgasten en dagjesmensen samenkomen.

We zijn enthousiast over de mogelijkheden die deze nieuwe locatie biedt, zegt Siang-Lan Go, medeoprichter van De Pizzabakkers. “Met onze bewezen formule en de groeiende vraag naar kwalitatief hoogwaardig eten, geloven we dat we een waardevolle toevoeging zullen zijn voor deze levendige gemeenschap.

De franchiseformule van De Pizzabakkers

De Pizzabakkers is op zoek naar een gedreven ondernemer die deel wil uitmaken van het succesverhaal. De geselecteerde franchisenemer zal niet alleen profiteren van een fantastische locatie, maar ook van de reeds uitgewerkte aspecten zoals het menu, inkoop, marketing en design. Het restaurantconcept biedt niet alleen avondeten, maar ook een lunchconcept dat aansluit op de behoefte aan gezond en smakelijk eten tegen een betaalbare prijs.

“We begrijpen dat het runnen van een horecabedrijf uitdagend kan zijn, vooral na de impact van de Covid-19-pandemie, maar ons bewezen concept biedt stabiliteit en groeimogelijkheden” voegt Siang-Lan Go toe.

“Met deze franchisekans bieden we ondernemers de tools en ervaring die nodig zijn om succesvol een eigen restaurant te runnen,”

Siang-lan Go, medeoprichter De Pizzabakkers

Franchisenemer bij De Pizzabakkers

De Pizzabakkers benadrukt dat er geen standaardprofiel bestaat voor een franchisenemer, maar dat passie voor lekker eten, gastvrijheid en een commerciële instelling van groot belang zijn. Het vermogen om een team te leiden en lokale samenwerkingen aan te gaan, evenals de wil om deel uit te maken van een betrokken ondernemersgemeenschap, zijn essentiële eigenschappen.

De opening van de nieuwe vestiging bij Arena-Zuidoost markeert een vernieuwende stap voor De Pizzabakkers, omdat deze vestiging zich ook zal toesplitsen op drukke lunchmogelijkheden. Het biedt een uitnodigende kans voor ondernemers die willen meedoen aan dit succesvolle restaurantavontuur.

Over De Pizzabakkers

De Pizzabakkers is een Nederlandse keten van restaurants die bekend staat om haar ambachtelijke pizza’s en gezellige sfeer. Met een bewezen concept en vestigingen in heel Nederland, biedt De Pizzabakkers een unieke culinaire ervaring voor liefhebbers van heerlijke gerechten. Het merk heeft haar oorsprong in Amsterdam en is uitgegroeid tot een gewaardeerde keuze voor zowel lokale bewoners als bezoekers.

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam