Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
De Pizzabakkers banner – Hallo Franchise

De Pizzabakkers

Avondhoreca, franchise, horeca, ondernemen, pizza, prosecco

Bij De Pizzabakkers draait alles om de heerlijke combinatie van pizza en prosecco. Deze Italiaanse klassiekers vormen de kern van het menu. Of je nu een speciale gelegenheid viert, een pizzaliefhebber bent, of gewoon van prosecco houdt, bij De Pizzabakkers ben je altijd welkom voor een smakelijke maaltijd of een sprankelend glas prosecco.

De Pizzabakkers staat bekend om haar overheerlijke knapperige Romeinse pizza’s met zorgvuldig gekozen Italiaanse ingrediënten waarbij versheid en ambacht centraal staan; zo wordt het deeg volgens authentiek Romeins recept gemaakt, halen ze hun vleeswaren bijvoorbeeld uit de regio Abruzzo in Italië en maken ze de pesto helemaal zelf. Naast de pizza’s biedt De Pizzabakkers diverse antipasti en huisgemaakte dolci aan welke bovendien heerlijk smaken naast een van hun bruisende prosecco’s!

Nieuwe franchise locaties beschikbaar

De Pizzabakkers heeft nieuwe franchise A-locaties beschikbaar om direct in te kunnen starten. Start jij jouw eigen De Pizzabakkers vestiging in Amsterdam (Arena) of Den Haag? Wees er dan snel bij!

📍 Amsterdam Arena

📍 Den Haag Regentesselaan

Meer weten over deze concrete franchisekansen? Vul dan het contractformulier hieronder in.

Franchisekansen bij De Pizzabakkers

De formule heeft in 10 jaar tijd een aanzienlijke groei doorgemaakt, met 33 restaurants in Nederland. Ze zijn van plan gestaag door te groeien en zijn op zoek naar gedreven ondernemers om dit avontuur mee te delen.

Het recept voor succes

Bij De Pizzabakkers bestaat er geen vast recept voor de ideale ondernemer. Ze verwelkomen gedreven ondernemers die van lekker eten en drinken houden, gastvrij zijn, ambitieus en vastberaden, met een scherp commercieel inzicht en de bereidheid om hard te werken. Een nauwe betrokkenheid bij het bedrijf is essentieel. Dus, sta jij klaar om binnenkort de deuren te openen van je eigen De Pizzabakkers restaurant?

Huidige franchisekansen

  • Nieuw te openen vestiging, locatie beschikbaar: Amsterdam Arena
  • Nieuw te openen vestiging, locatie beschikbaar: Den Haag Regentesselaan
  • Ter overname: De Pizzabakkers Apeldoorn
  • Ter overname: De Pizzabakkers Nijmegen-Noord
  • Ter overname: De Pizzabakkers Rotterdam Pannekoekstraat
  • Ter overname: De Pizzabakkers Utrecht
  • Ter overname: De Pizzabakkers Wageningen

Franchise organisatie

De Pizzabakkers biedt diverse trainingen en ondersteuning op het gebied van inkoop, finance, personeelszaken, marketing en praktische zaken zoals bier- wijn- en koffietrainingen. Kortom: alles om ervoor te zorgen dat jouw vestiging een groot succes wordt!

Franchisenemer worden van De Pizzabakkers

Wil je meer informatie ontvangen over De Pizzabakkers-franchise? Vraag via onderstaand formulier vrijblijvend de franchisebrochure aan of neem contact met ons op via 070-345 34 30 of info@hallofranchise.nl.

Volg Hallo Franchise ook op LinkedInFacebookInstagramTikTok en YouTube!

Blijf up-to-date en schrijf je in voor de Hallo Franchise nieuwsbrief!

De Pizzabakkers – Hallo Franchise

"*" geeft vereiste velden aan

Franchisenemer worden bij De Pizzabakkers? Vraag hier vrijblijvend meer informatie aan.

Je ontvangt direct de De Pizzabakkers franchisebrochure in je mailbox.

Privacy*

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam