Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
eazie (1)
Anne&Max

Anne&Max Eindhoven is uitgeroepen tot de beste Anne&Max van het jaar 2022!

Anne&Max Eindhoven is uitgeroepen tot de beste Anne&Max van het jaar 2022! Ze hebben het beste gescoord op gastvrijheid, sfeer, beleving, productkennis en meer.

Anne&Max Eindhoven is uitgeroepen tot de beste Anne&Max vestiging van het jaar 2022! Dit is een fantastische prestatie en een erkenning voor het harde werk en de toewijding van het team. Met een warme en gezellige sfeer, heerlijke koffie en een menu vol smakelijke opties, is het geen verrassing dat deze vestiging de top heeft bereikt. Felicitaties aan het hele team van Anne&Max Eindhoven voor deze welverdiende prijs!

Over Anne&Max

Bij Anne&Max werken zij zoveel mogelijk met biologische, fairtrade en ambachtelijke producten. Zodat alles wat lekker smaakt ook goed voelt. Deze franchiseformule opende in 2005 voor het eerst haar deuren in Haarlem. In de loop der jaren is Anne&Max uitgebreid en vandaag de dag hebben zij meer dan 20 vestigingen. De ambitie is om verder te groeien. Anne&Max biedt franchisenemers uitgebreide begeleiding in de opstartfase maar ook na de opstartfase maar ook na de opstartfase word je ondersteund.

Franchisenemer worden

Spreekt het concept van Anne&Max jou aan en zou je graag meer willen weten over de franchisemogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend de franchisebrochure aan voor meer informatie.

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam