Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
Anne&Max opent 29e vestiging banner – Hallo Franchise
Anne&Max

Anne&Max opent 29e vestiging

Max, zullen we onze favoriete koffie vandaag in Nijmegen halen? Anne

Afgelopen vrijdag opende Anne&Max met veel enthousiasme haar 29e vestiging, en dit keer is het prachtige Nijmegen aan de beurt! Gelegen in het hart van de stad, aan de sfeervolle Lange Hezelstraat, belooft deze nieuwe locatie de bekende Anne&Max gezelligheid en gastvrijheid.

Onbezorgd geluk en geborgenheid
Het pand ademt de kenmerkende Anne&Max sfeer uit, waar bezoekers kunnen genieten van onbezorgd geluk en geborgenheid. De huiskamer van Nijmegen is er klaar voor om mensen samen te brengen en te laten genieten van heerlijke gerechten, geserveerd met de welbekende warmte die Anne&Max te bieden heeft.

Ervaar de sfeer van Anne&Max
Anne&Max heet iedereen van harte welkom om de sfeer te komen ervaren. Of je nu langskomt voor een ontbijt, lunch, of gewoon een gezellig koffiemoment, Anne&Max in Nijmegen staat voor je klaar.

Een nieuwe en smaakvolle reis wacht op jou
Is het ondernemerschap iets waar jij naar op zoek bent? Anne&Max biedt altijd ruimte aan enthousiaste franchise-ondernemers die de Anne&Max ervaring naar nieuwe steden willen brengen. Als het creëren van gelukkige momenten en een gezellige sfeer jou aanspreekt, is dit jouw kans.

Ontdek samen met Anne&Max de mogelijkheden om de huiskamer naar jouw stad te brengen. Een nieuwe en smaakvolle reis wacht op jou!

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam