Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
Thumbnail nieuwspagina hf wordpress (16)
Anne&Max

Anne&Max wint Foodservice Award 2023 in categorie Klassieke horeca!

Anne&Max wint Foodservice Award 2023 in categorie Klassieke horeca!

Anne&Max wint Foodservice Award 2023 in categorie Klassieke horeca!

Volgens consumenten biedt Anne&Max de beste fysieke foodservice binnen haar categorie en daar zijn zij super trots op!

Amsterdam, 11 januari 2023 – Freshfood&coffeecafé Anne&Max heeft de ‘Foodservice Award 2023’ gewonnen in de categorie Klassieke horeca. Andere genomineerden binnen deze categorie waren De Beren en La Place. In deze verkiezing, die dit jaar voor de vijfde keer door Q&A in samenwerking met Horecava is georganiseerd, bepalen consumenten welke bedrijven de beste foodservice bieden. Zo geven ze een beoordeling over onder andere de gastvrijheid, kwaliteit, duurzaamheid, prijs en het assortiment. De prijs werd voor het eerst sinds de pandemie weer fysiek uitgereikt op horecabeurs Horecava in Amsterdam door chef-kok Pierre Wind. In totaal lieten meer dan 31.000 consumenten hun stem achter voor hun favoriete Foodservice bedrijf.

Wobbe van Zoelen, oprichter van franchiseformule Anne&Max: “Met onze huiskamers willen we een plek creëren waar iedereen zich op elk moment van de dag op zijn gemak voelt. Dagelijks werken we hard aan het creëren van kleine momenten van onbezorgd geluk voor onze gasten. Daarnaast werken ze vanuit een planeetaardige visie. Dat betekent dat niets ten koste mag gaan van iets of iemand anders. Of zoals ze bij Anne&Max zeggen: zodat dat alles wat goed smaakt, ook goed voelt. Het winnen van de Foodservice Award betekent veel voor Anne&Max. Het laat zien dat hun gasten hun visie en missie omarmen en dit motiveert Anne&Max in het voortzetten van onze werkzaamheden en groei.”

Een eigen Anne&Max openen

Is het hebben van een eigen koffie/lunchzaak jouw ambitie en spreekt het concept van Anne&Max jou aan? Laat die droom dan werkelijkheid worden! Vraag vrijblijvend de franchisebrochure aan voor meer informatie.

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam