Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
HEADERS HF WORDPRESS (1585 x 648 px) (18)
Anne&Max

Anne&Max opent binnenkort haar deuren in Tilburg!

Eind november opent Anne&Max haar deuren in Tilburg! Tilburg kan binnenkort gaan genieten van de heerlijke koffies en zoetigheden bij Anne&Max.

Anne&Max Tilburg
Anne&Max komt naar Tilburg! Eind november opent Anne&Max haar deuren in het winkelgebied rondom de Emmapassage, het Hendrikhof en de Frederikstraat. In dit gebied kun je straks wonen, winkelen en heerlijke koffies drinken.

Over Anne&Max
Bij Anne&Max ben je 7 dagen per week welkom voor ontbijt, koffie & thee, zoetigheden, lunch, high tea en borrel. Anne&Max staat bekend als de huiskamer van de stad. Een plek waar mensen zich elke dag op ieder moment thuis voelen. Zo is alles boordevol vakliefde bereid en dat proef je dan ook zeker terug! Er wordt alleen gewerkt met verse, authentieke en gezonde producten, zodat alles wat lekker smaakt ook goed voelt. De barista’s schenken vol aandacht cappuccino’s, de warme croissants komen net uit de oven en een grote clubsandwich wordt à la minute in het zicht bereid.

Franchisen
Als franchisenemer wordt je intensief begeleid en ondersteund door de franchisegever. Anne&Max biedt franchisenemers uitgebreide begeleiding in de opstartfase en ondersteuning omtrent winkelpresentatie, financiële zaken en personeelszaken. Verder biedt Anne&Max centrale automatisering en managementinformatie aan. Ook krijg je als franchisenemer van Anne&Max ondersteuning omrent financieringen, het assortiment en de formuleontwikkeling. Dus als franchisenemer hoef je niet bang te zijn dat je er alleen voor staat. Anne&Max ondersteunt haar franchisenemers in alles, zodat zij zich volledig kunnen focussen op hun winkel en klanten.

Een eigen Anne&Max openen
Is het hebben van een eigen koffie/lunchzaak jouw ambitie en spreekt het concept van Anne&Max jou aan? Laat die droom dan werkelijkheid worden! Vraag vrijblijvend de franchisebrochure aan voor meer informatie.

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam