Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
HEADERS HF WORDPRESS (1585 x 648 px) (22)
Anne&Max

Anne&Max opent Flagship Store in Haarlem

Op donderdag 13 oktober opende Anne&Max de deuren van hun eerste Flagship Store in Nederland. De nieuwe locatie in Haarlem is de grootste, meest duurzame én slimste Anne&Max vestiging tot nu toe.

Haarlem 2.0

Met de verhuizing van de Zijlstraat naar de Grote Markt heeft de oudste Anne&Max, die in 2005 openging, plaatsgemaakt voor de ‘Anne&Max van de toekomst’. Hier helpt de droombar onze medewerkers om gasten zo efficiënt mogelijk te bedienen, staat duurzaam design centraal en is een cappuccino havermelk 5 cent goedkoper dan koemelk. De vestiging is speciaal ontworpen om iedereen die langskomt een onbezorgd, moment van geluk te geven, van ontbijt tot borreltijd en met oog op de uitdagingen van de toekomst.

Over de Anne&Max franchiseformule

Anne&Max is dé plek waar je 7 dagen per week terecht kan voor een ontspannen gevoel op de kernmomenten van jouw dag: ontbijt, lunch en borrel! Een huiskamer in de stad, waar je je elk moment van de dag thuis voelt. Zo is alles bij Anne&Max boordevol vakliefde bereid en dat proef je. Er wordt alleen met verse, authentieke en gezonde producten gewerkt, zodat alles wat lekker smaakt ook goed voelt. Gasten bij Anne&Max worden dagelijks verrast met pure en eerlijke producten die met veel zorg worden klaargemaakt en met volle enthousiasme worden geserveerd. De barista’s schenken vol aandacht cappuccino’s, de warme croissants komen uit de oven en een grote club sandwich wordt à la minute in het zicht bereid.
Anne&Max is open, eerlijk, zorgzaam en transparant.

Een eigen Anne&Max openen

Is het hebben van een eigen koffie/lunchzaak jouw ambitie en spreekt het concept van Anne&Max jou aan? Laat die droom dan werkelijkheid worden! Vraag vrijblijvend de franchisebrochure aan voor meer informatie.

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam