Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
Anne&Max Den Den Bosch opening banner Thumbnail – Hallo Franchise
Anne&Max

Anne&Max opent officieel nieuwe vestiging in Den Bosch

Even rustig de krant lezen of gezellig met wat vrienden bijkletsen onder het genot van een lekkere kop koffie? Dan ben je bij Anne&Max aan het juiste adres.

Over de Anne&Max franchiseformule

Anne&Max is dé plek waar je 7 dagen per week terecht kan voor een ontspannen gevoel op de kernmomenten van jouw dag: ontbijt, lunch en borrel! Een huiskamer in de stad, waar je je elk moment van de dag thuis voelt. Zo is alles bij Anne&Max boordevol vakliefde bereid en dat proef je. Er wordt alleen met verse, authentieke en gezonde producten gewerkt, zodat alles wat lekker smaakt ook goed voelt.

Anne&Max vestiging Den Bosch

Deze nieuwe vestiging kan je vinden aan het water aan de Oude Dieze 25. Drink je eerste espresso in de tuinkamer, deel een lunch met je beste vriendin in de zon op het terras aan het water of vergader met je collega’s op de 1e verdieping in de werkkamer. Anne&Max blijft groeien en groeien ondanks de huidige situatie. Zij vinden dat je juist nu moet investeren en helpen de dromen uit te laten komen van enthousiaste ondernemers. Anne&Max heeft nu drie vestigingen in de provincie Brabant.

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam