Anne&Max groeit door ongeacht van de coronacrisis
In de afgelopen twee jaar is de horecabranche hard getroffen maar Anne&Max blijft doorgroeien ongeacht de situatie.
Anne&Max groeit door
Anne&Max groeit hard door, ondanks de coronacrisis. Wobbe van Zoelen, de oprichter, zegt dat dit door twee dingen kan komen: het hippe en duurzame concept en de voortdurende focus op groei.
Het concept van Anne&Max focust zich op verse, eerlijke en biologische lekkernijen. Zo wordt de biologische koffie in o.a. Ethiopië en Brazilië geproduceerd en elke ochtend vroeg het biologische brood afgebakken.
Deze harde groei wordt grotendeels waargemaakt door franchise. Zij vinden franchisenemers die pannen bij het concept van Anne&Max die vol enthousiasme meedoen met het succes. Hierdoor kunnen er succesvolle vestigingen geopend worden in heel Nederland.
De lat wordt hoog gelegd Wobbe is namelijk aan het kijken of ze binnenkort ook bij onze buren in België en Duitsland kunnen cafés kunnen openen.
Over
Bij Anne&max kan je 7 dagen per week terecht met vrienden, familie en kennissen om te genieten. Zij hebben diverse gerechten voor ontbijt, lunch en borrel. Het café concept staan bekend als de huiskamer in de stad waar je je thuis voelt. Zij werken met verse, authentieke en gezonde gerechten. Denk aan een heerlijke smoothiebowl, (vegan) bananenbrood, salades, soep en sandwiches.
Open jij de volgende vestiging?
Heb jij interesse in franchisen bij Anne&Max en zou je meer informatie willen? Vraag dan vrijblijvend de franchisebrochure aan!
Volg Hallo Franchise ook op LinkedIn, Facebook, Instagram, TikTok en YouTube!
Blijf up-to-date en schrijf je in voor de Hallo Franchise nieuwsbrief!