Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

De Pizzabakkers gaan samenwerking aan met Brandt & Levie

Er werd al lang gesproken over een samenwerking tussen De Pizzabakkers met de Amsterdamse worstenmakers Brandt & Levie. Die wens kwam door de uitzonderlijke omstandigheden in een stroomversnelling.

De Pizzabakkers formule

De ambachtelijke pizza’s worden gebakken in Italiaanse houtovens en door het complexe deegbereidingsproces volgens authentiek Romeins concept, is de bodem altijd lekker dun, krokant én vol van smaak.

De samenwerking

“De meeste vleeswaren importeert De Pizzabakkers uit Italië, maar uitzonderlijke situaties vragen om uitzonderlijke acties. In deze tijd wordt de horeca enorm geraakt en kunnen ondernemers alle steun gebruiken, ook de steun van elkaar. Twee bedrijven die zijn ontstaan in Amsterdam en geïnspireerd door de Italiaanse keuken, die beiden staan voor lekker en goed eten en bovendien beiden een product hebben dat prachtig op elkaar aansluit. Deze lokale samenwerking zagen we helemaal zitten”, aldus de woordvoerder.
Brandt & Levie is gespecialiseerd in vleeswaren en met deze samenwerking worden de pizza's van De Pizzabakkers dus nog lekkerder.

Franchisen bij De Pizzabakkers?

Wil jij meer weten over franchisen bij De Pizzabakkers? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure.

Wil jij ook een De Pizzabakkers vestiging openen in de toekomst?

Laat hieronder jouw gegevens achter en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure. (Let op: het kan zijn dat de brochure in jouw spam box terecht komt)

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!