Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
De Pizzabakkers

De Pizzabakkers gaat samenwerking aan met Restaurant Tres

De Pizzabakkers is een samenwerking aangegaan met restaurant Tres. Zij hebben samen een nieuwe pizza voor de maand juli gelanceerd. Van deze pizza kun je in elke vestiging van De Pizzabakkers genieten.

Over de franchiseformule De Pizzabakkers

De ambachtelijke pizza’s worden gebakken in Italiaanse houtovens en door het complexe deegbereidingsproces volgens authentiek Romeins concept, is de bodem altijd lekker dun, krokant én vol van smaak.
De pizza’s worden rijkelijk belegd met uitsluitend verse én eerlijke ingrediënten die zorgvuldig gekozen worden. De worsten en hammen komen van familiebedrijven in Italië. Naast de authentieke pizza’s serveert De Pizzabakkers ook frisse salades en huisgemaakte Italiaanse dolci (desserts).

Pizza di Tres

Tres in Rotterdam is een uniek restaurant waar enkel gekookt wordt met Nederlandse ingrediënten. Met dit geweldige restaurant is De Pizzabakkers een samenwerking aangegaan voor de nieuwe pizza van de maand. Vanaf 1 juli staat de Pizza di Tres op de menukaarten in de restaurants van De Pizzabakkers. De pizza bestaat uit mozzarella, tijm, Parmezaanse kaas, gele tomaatjes, ‘nduja, rucola en Lardo di Conca.

Word jij de nieuwe franchisenemer van De Pizzabakkers?

Ben je helemaal weg van dit restaurant, de pizza’s, de sfeer en wil je een eigen vestiging van De Pizzabakkers opzetten? Vraag dan vrijblijvend de franchisebrochure aan door hieronder jouw gegevens achter te laten.

Heb jij een horeca hart en gaan jouw ogen glinsteren bij goed en eerlijk eten? Dan ben jij misschien wel de perfecte pizzabakker die De Pizzabakkers zoekt!

Laat je gegevens hieronder achter en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure voor meer informatie.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!