Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
SLA header – Hallo Franchise

10 jaar SLA – tijd voor een feestje!

Deze zomer markeert SLA een geweldige mijlpaal: het is exact 10 jaar geleden dat Jop en Nina de allereerste SLA openden, en dat moet natuurlijk gevierd worden! 10 jaar geleden openden Jop en Nina vol enthousiasme de allereerste SLA aan de Ceintuurbaan in het hartje van Amsterdam. Nu telt SLA maar liefst 17 prachtige vestigingen […]

Deze zomer markeert SLA een geweldige mijlpaal: het is exact 10 jaar geleden dat Jop en Nina de allereerste SLA openden, en dat moet natuurlijk gevierd worden!

10 jaar geleden openden Jop en Nina vol enthousiasme de allereerste SLA aan de Ceintuurbaan in het hartje van Amsterdam. Nu telt SLA maar liefst 17 prachtige vestigingen door heel Nederland, met many more to come.

Meer dan alleen salade

SLA is een biologische saladebar waar niet alleen sla wordt geserveerd. De menukaart van SLA is een uitbundig feest van geroosterde, gestoomde en gepelde groenten, verrijkt met heerlijke smaakmakers. Bij SLA worden salades en bowls geserveerd die nergens anders op dezelfde manier te vinden zijn.

De gerechten bij SLA zijn niet alleen een culinair feestje voor je smaakpapillen, maar ook prachtige kunstwerkjes om te zien. De salades, bowls en wraps zijn een kleurrijke explosie bomvol groenten en fruit, en de smoothies zijn verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog.

Goed eten doet goed voelen

Goed eten doet goed voelen, maar het is ook gewoon ontzettend lekker. Nina en Jop willen die ervaring graag delen met de wereld. Daarom vind je bij SLA de beste onbewerkte ingrediënten, die op duurzame wijze geteeld en ingekocht zijn.

Kleine impact op de wereld, grote impact op jezelf

Eten bij SLA heeft een kleine impact op de wereld en een grote impact op jezelf. SLA vindt namelijk niet alleen dat je lief moet zijn voor je eigen gezondheid, maar ook voor de gezondheid van onze planeet. Plantaardige ingrediënten hebben daarom een hoofdrol bij SLA, en de saladebars vormen praktisch een zero-waste keuken.

Dubbelop feest

Het is niet alleen feest vanwege het 10-jarige jubileum van SLA; het is dubbelop feest omdat jij de kans hebt om samen met SLA te werken aan het bouwen van een gezondere wereld.

Droom jij ervan om je eigen fast-casual good food bar te beginnen? Als franchisenemer van SLA krijg je optimale ondersteuning bij de opbouw en exploitatie van je eigen SLA-vestiging. Je wordt zelfstandig ondernemer, maar profiteert van de voordelen van een succesvolle organisatie. Een uitgebreide training bereidt je voor op het runnen van je eigen SLA-vestiging, met volledige ondersteuning van de SLA-franchiseorganisatie.

Open je eigen SLA saladebar

Ben je een ondernemer met ervaring in de horeca en/of Retail en een passie voor gezond eten en duurzaamheid? Vraag hier geheel vrijblijvend de franchisebrochure aan en ontdek wat de ondernemerskansen zijn bij SLA!

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam