Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
HEADERS HF WORDPRESS (1585 x 648 px) (10)

Nieuwe Bakkertje Bol geopend in Utrecht!

Utrecht heeft er weer een toffe hotspot bij. Onlangs opende namelijk Bakkertje Bol de deuren in hartje centrum en dat is niet zomaar een bakker. Jessica en Emilio runnen de lunchroom met veel liefde en gooien er hun Zuid-Afrikaanse roots doorheen: Ze hopen dat iedereen zich hier thuis voelt.

Over Bakkertje Bol franchisformule

Bij Bakkertje Bol kun je snel en gemakkelijk ontbijten, lunchen of een tussendoortje eten of meenemen voor onderweg. Bakkertje Bol is sinds 1984 actief in Eindhoven als Banketbakkerij Van de Looveren. Sinds 2006 bestaan ze onder de naam Bakkertje Bol. Bakkertje Bol is inmiddels een begrip onder de Noord-Brabantse shoppers. Ze staan bekend om het ambachtelijke aanbod van hun bakkerij: beroemde en veganistische worstenbroodjes, muffins en appelvlappen. Bakkertje Bol is klaar om te groeien! Ze willen samenwerken met lokale ondernemers die de winkel van Bakkertje Bol niet alleen als winkelbakker, maar ook als ondernemer kunnen runnen.

Word jij de nieuwe franchisenemer van Bakkertje Bol?

Beschik jij over de juiste ingrediënten om franchisenemer te worden bij Bakkertje Bol? En ben je benieuwd naar de franchisekansen bij Bakkertje Bol? Vraag vrijblijvend de franchisebrochure aan voor meer informatie.

Open jij binnenkort jouw eigen Bakkertje Bol vestiging?

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam