Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
HEADERS HF WORDPRESS (1585 x 648 px) (33)

30ml Nachtegaalstraat is opnieuw ‘de beste koffiezaak van Utrecht’

Specialty koffiebar 30ml Coffee & Food aan de Nachtegaalstraat in Utrecht viel vorig jaar al in de prijzen, maar mag zich ook dit jaar weer ‘Beste koffiezaak van Utrecht’ noemen.

‘Beste koffiezaak van Utrecht’

De afgelopen periode kon horecaminnend Nederland stemmen op hun favoriete zaak, in het kader van de ‘Nederlandse Horecaprijzen 2021’. Net zoals vorig jaar zijn er tienduizenden stemmen uitgebracht, verspreid over 5 categorieën. Zowel binnen de gemeente als de provincie Utrecht kreeg de koffiebar/lunchroom wederom de meeste stemmen en hoogste waardering.

“Vorig jaar waren we natuurlijk door het dolle heen toen we hoorden dat we deze prijs gewonnen hadden,” vertelt Michel Tijdgat, barista en eigenaar van deze 30ml-vestiging, “maar dat we de titel dit jaar wéér verdiend hebben is natuurlijk helemaal geweldig!”

De zaak heeft haar plekje in de buurt dus gevonden. En dat blijkt gewaardeerd te worden: de gasten gaven een gemiddeld waarderingscijfer van maar liefst 9,76. Daarmee liet de koffiebar alle concurrentie achter zich.

Over 30ml Nachtegaalstraat

30ml Nachtegaalstraat is één van de drie 30ml-vestigingen in Utrecht. In de koffiebar/lunchroom worden alleen specialty coffees bereid: gezet van bonen met een uitzonderlijk hoge kwaliteitsscore en met aandacht voor eerlijke beloning aan iedereen in de keten. De formule van 30ml Coffee & Food is ontstaan in Utrecht en heeft inmiddels 12 vestigingen door heel Nederland.

Jouw eigen 30ml vestiging openen?

Is het hebben van een eigen koffiezaak jouw ambitie en spreekt het succesvolle concept van 30ml jou aan? Vraag dan geheel vrijblijvend de franchisebrochure aan voor meer informatie.

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam