Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
Vleeschmeester Header – Hallo Franchise

Vleeschmeester opent een nieuwe vestiging

Bij Vleeschmeester kun je rekenen op goede kwaliteit en ambacht. Al het vlees is in eigen beheer en komt van hun eigen vertrouwde slachthuizen, veehouders en mesters. De succesvolle formule Vleeschmeester heeft een nieuwe vestiging geopend in Kijkduin!

Over Vleeschmeester

Vleeschmeester is dé slager voor kwaliteitsvlees, uitstekende service en een enorme passie voor het vak. Dit zie je terug in alle vestigingen van Vleeschmeester. Al het vlees is in eigen beheer en komt van hun eigen vertrouwde slachthuizen, veehouders en mesters. Het vee van Vleeschmeester krijgt geen antibiotica of groeihormonen. Nagenoeg al hun vleeswaren komen uit hun eigen ambachtelijke worstmakerij. Vleeschmeester is bezig met uitbreiden van haar formule.

Nieuwe vestiging Vleeschmeester

Vleeschmeester heeft de afgelopen jaren niet stil gezeten en dat zullen zij voorlopig ook niet doen. De organisatie is aan het groeien en ze houden zich bezig met het uitbreiden van de formule. Vrijdag 16 juli is er een nieuwe vestiging in Kijkduin geopend. Hiermee opent Vleeschmeester zijn eerste vestiging in Den Haag! Vleeschmeester heeft in totaal nu 11 vestigingen in Nederland. Vleeschmeester wil verder groeien en zoekt naar ondernemers die dezelfde passie voor vlees en kwaliteit delen.

Een eigen Vleeschmeester vestiging openen?

Spreekt het concept van Vleeschmeester jou aan en zou je meer informatie willen? Vraag dan vrijblijvend de franchisebrochure aan!

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam