Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
Bagels & Beans (1)

Bagels & Beans opent binnenkort vestiging in Diemen-Zuid

Bagels & Beans opent binnenkort een nieuwe vestiging aan het Herman Broodhof in Diemen-Zuid in de opkomende wijk Holland Park. De vestiging komt in een mooie hoekpand van 180m². Deze locatie is goed bereikbaar vanuit Amsterdam en Diemen Centrum. Zie jij jezelf als bagelbaas van deze vestiging. Klik dan op de onderstaande link hieronder voor meer informatie!

Diemen-Zuid is in ontwikkeling!

Op het Herman Broodhog ontstaat er ook een unieke kans voor een nieuwe Bagels & Beans vestiging. Dit is een hoekpand met 180m2 op de begane grond en een entresol van 59m2. Deze locatie is goed bereikbaar vanuit Amsterdam en Diemen Centrum met zowel de fiets, auto of het Openbaar Vervoer. De omgeving richt zich op studenten, young professionals en jonge gezinnen door de winkels, appartementen, woningen en een groen park in de buurt. De foto’s geven je een goede indruk van de omgeving en locatie.

Over Bagels & Beans

Bagels & Beans is sinds 1996 de vrijplaats voor bagels, koffie & geluk. Een plek waar de waan van de dag plaatsmaakt voor een moment van rust en iets lekkers. Koffie of thee met iets erbij, een belegde bagel, bijvoorbeeld met creamcheese of de vegetarische Paddoburger, of een van de salades of sappen. Vers bereid, klaar terwijl je lacht.

Bagels & Beans franchisenemer worden?

Bagels & Beans zoekt stralende duizendpoten met gastvrijheid in het bloed en Bagels & Beans in het hart. Bagelbazen die met passie en liefde het gezicht van hun vestiging willen zijn. Aardige, krachtige en sprankelende mensen die zich herkennen in onze filosofie, geloven in onze producten en een vestiging duurzaam willen exploiteren. Spreekt deze visie jou als potentiële bagelbaas aan en ben je ervan overtuigd dat het Bagels & Beans ondernemerschap jou op het lijf geschreven is? Vraag dan informatie aan.

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam