Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
Header Updatepagina De Pizzabakkers (3)

De Pizzabakkers opent nieuwe To Go vestiging in Leiden

De Pizzabakkers serveert overheerlijke knapperige Romeinse pizza’s in combinatie met heerlijke prosecco. De formule staat niet stil en is bezig met verder uit te breiden. Zo bieden zij unieke franchisemogelijkheden aan gedreven ondernemers en hebben zij onlangs een To Go vestiging geopend. Nieuwe De Pizzabakkers To Go vestiging in Leiden Je kan nu jouw verse […]

De Pizzabakkers serveert overheerlijke knapperige Romeinse pizza’s in combinatie met heerlijke prosecco. De formule staat niet stil en is bezig met verder uit te breiden. Zo bieden zij unieke franchisemogelijkheden aan gedreven ondernemers en hebben zij onlangs een To Go vestiging geopend.

Nieuwe De Pizzabakkers To Go vestiging in Leiden

Je kan nu jouw verse en heerlijke Romeinse pizza afhalen bij station Leiden Centraal. De Pizzabakkers To Go Leiden Centraal is namelijk onlangs geopend. Net als in het restaurant aan de Herenstraat zijn alle producten vers, huisgemaakt en waar mogelijk Italiaans. De Pizzabakkers To Go is zeven dagen per week geopend vanaf 12:00 uur. Voor de lunch heeft De Pizzabakkers ook pizza’s in lunchformaat.

Heb je haast, maar toch trek in iets lekkers. Via Order & Pick Up kan je vooraf via hun website de order plaatsen en betalen. De Pizzabakkers To Go zorgt dat jouw bestelling op de door jou gekozen tijd voor jou klaarstaat! Natuurlijk kan je ook gewoon langskomen in de vestiging, een drankje drinken aan de bar en kijken hoe de pizzaioli jouw pizza klaarmaken.

De Pizzabakkers formule

De Pizzabakkers staat bekend om haar ambachtelijke, knapperige houtovenpizza’s met zorgvuldig gekozen Italiaanse ingrediënten. Daarnaast bieden zij heerlijke antipasti en huisgemaakt dolci. Een Italiaanse biertje, een bruisend glas prosecco of een frisse prosecco cocktail maken het diner compleet bij De Pizzabakkers. Bij De Pizzabakkers kan het allemaal, een snelle hap of heerlijk uitgebreid tafelen. De Pizzabakkers creëert graag een ontspannen sfeer voor gasten, waar iedereen zich thuis voelt. Het is een plek waar gasten graag terugkomen.

Ondernemen met De Pizzabakkers

Heb jij altijd al jouw eigen pizzarestaurant willen hebben en zou jij jouw eigen vestiging in Apeldoorn, Ede, Rotterdam of een andere locatie willen openen? Wacht dan niet langer en vraag vrijblijvend de franchisebrochure aan voor meer informatie door hieronder jouw gegevens achter te laten.

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam