Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
Manobowl banner – Hallo Franchise

Mano Bowls viert tweejarig bestaan

Het aanbod van Mano Bowls bestaat uit variaties van verse groenten, vis en andere proteïne en is op de markt gezet naar behoefte van de klant. De afgelopen jaren hebben zij dit concept doorontwikkeld naar Mano Bowls vandaag de dag. Het team probeert deze ontwikkelingen door te zetten met een aantal kernwaarden in gedachten; makkelijk, gezond en duurzaam.

Over franchiseformule Mano Bowls

Zo’n overheerlijke poké bowl is dan eigenlijk ook een perfecte maaltijd voor iedereen in Nederland. Onze agenda’s zijn vaak overvol met als gevolg dat we weinig tijd hebben om in de keuken te staan. Zoek je dan naar een gezonde maaltijd, dan is een poké bowl de ideale maaltijd. Bij Mano’s worden de poke bowls persoonlijk samengesteld door de gast. De unieke combinaties zorgen voor een maaltijd die past bij de voorkeuren van de klant. Het aanbod draagt bij een unieke ervaring; elke twist zorgt voor een explosie aan smaak!

Mano Bowls viert tweejarig bestaan

De succesvolle franchiseformule Mano Bowls bestaat alweer twee jaar. Het tweejarig bestaan wordt gevierd met een actie. Bij Mano Bowls kan je kant-en-klare poké bowls halen of er zelf één samenstellen.

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam