Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
De eerste franchiseonderneming van Car-Cleaners.nl is een feit – Hallo Franchise

De eerste franchiseonderneming van Car-Cleaners.nl is een feit

Car-Cleaners.nl is hét autopoetsbedrijf op locatie met jarenlange ervaring . Het concept is aan het uitbreiden middels franchise. Op 6 oktober 2021 zijn de eerste franchisenemers van dit succesvolle mobiele carwash officieel een feit. De eerste franchisenemers van Car-Cleaners.nl De eerste franchisenemers van Car-Cleaners.nl zijn een feit! Op 6 oktober 2021 hebben Denzel Anijs en Donnovan Premchand hun contract […]

Car-Cleaners.nl is hét autopoetsbedrijf op locatie met jarenlange ervaring . Het concept is aan het uitbreiden middels franchise. Op 6 oktober 2021 zijn de eerste franchisenemers van dit succesvolle mobiele carwash officieel een feit.

De eerste franchisenemers van Car-Cleaners.nl

De eerste franchisenemers van Car-Cleaners.nl zijn een feit! Op 6 oktober 2021 hebben Denzel Anijs en Donnovan Premchand hun contract getekend. Denzel is werkzaam als assistent manager bij New York Pizza en Donnovan is coördinator technische dienst. Samen gaan zij hun eigen mobiele carwash starten. Op 18 oktober zijn de franchisenemers gestart met het opleidingstraject. Tijdens dit traject gaan zij alle ins en outs van Car-Cleaners.nl leren kennen. Op 1 november 2021 gaan de franchisenemers van start in de regio Lelystad/Zwolle.

Een eigen autopoetsbedrijf beginnen vergt passie, wilskracht en doorzettingsvermogen. Deze competenties zijn onmisbaar voor het starten van een Car-Cleaners.nl onderneming. De franchiseformule heeft experts in huis die jou helpen bij de opstart en begeleiding tijdens jouw ondernemers avontuur. Zij bieden vele voordelen die de start van jouw eigen autopoetsbedrijf vergemakkelijken en de kans op succes enorm vergroten.

De Car-Cleaners.nl franchiseformule

Het succesverhaal van Car-Cleaners.nl begon in 2010. Zij kennen deze markt als geen ander en zijn hierin dan ook een onmisbare speler. Het autopoetsbedrijf is er voor bedrijven, overheid en particulieren en zijn als mobiele wasstraat landelijk zeer actief. Wat voor anderen tijdrovend en intensief is, is voor Car-Cleaners.nl een echte passie. De kracht van Car-Cleaners.nl ligt in het vakmanschap. Zij doen dit op een duurzame manier met milieuvriendelijke producten.

Word franchisenemer bij Car-Cleaners.nl

Ben jij ambitieus en heb je altijd al je eigen autopoetsbedrijf op locatie willen starten? Op zaterdag 23 oktober kan jij alles te weten komen over franchisen bij de enige echte Car-Cleaners.nl. Car-Cleaners.nl organiseert namelijk een demodag, waarbij zij jou informeren over franchisen en de ondersteuning die je krijgt bij het starten van jouw eigen mobiele autopoetsbedrijf.

Wil jij aanwezig zijn bij de demodag? Meld je dan kosteloos aan via onze website.

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam