Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
Header updatepagina De Pizzabakkers (1)

De Pizzabakkers opent een vestiging op de Zuidas

De Pizzabakkers serveert overheerlijke knapperige Romeinse pizza’s in combinatie met heerlijke prosecco. De formule staat niet stil en is bezig met verder uit te breiden. Zo bieden zij unieke franchisemogelijkheden aan gedreven ondernemers en hebben zij onlangs een nieuwe vestiging geopend op de Zuidas. Nieuwe De Pizzabakkers vesting op de Zuidas 3,5 jaar geleden kreeg […]

De Pizzabakkers serveert overheerlijke knapperige Romeinse pizza’s in combinatie met heerlijke prosecco. De formule staat niet stil en is bezig met verder uit te breiden. Zo bieden zij unieke franchisemogelijkheden aan gedreven ondernemers en hebben zij onlangs een nieuwe vestiging geopend op de Zuidas.

Nieuwe De Pizzabakkers vesting op de Zuidas

3,5 jaar geleden kreeg Arnaud samen met Jéron de kans om hun eerste vestiging van De Pizzabakkers te openen in Amsterdam. Het tweetal was zo tevreden over de samenwerking dat ze klaar waren voor een nieuwe stap, het openen van hun tweede vestiging samen met hun medeteamgenoot Jeroen, waar het Arnaud en Jéron al drie jaar mee samenwerkten.

Een frisse, ruime vestiging op een mooie locatie was de droom van het drietal en toen kwamen ze terecht bij de Zuidas. 

“De Zuidas is een dynamische plek met veel potentie. We waren op slag verliefd en hebben meteen doorgepakt.” Het pand waarin hun restaurant is gevestigd heet Valley. De vestiging is 16 februari geopend.

Stap naar een duurzamere vestiging

Groen en duurzaamheid staat in het middelpunt en daarom koos het drietal voor een elektrische oven in plaats van een houtoven. ’’De oven bootst de hitte van de houtoven na en de kwaliteit van de pizza’s blijft gewaarborgd.” Hiermee zetten de franchisenemers een stap naar duurzaamheid. “Onze oven heeft als grote voordeel dat hij minder uitstoot veroorzaakt en zuiniger is.”

Word jij franchisenemer van De Pizzabakkers net als Arnoud, Jeroen en Jéron?

Heb jij interesse in het openen van je eigen pizzabakkerij en wil jij meer weten over ondernemen bij De Pizzabakkers? Vraag dan vrijblijvend de franchisebrochure aan door hieronder jouw gegevens achter te laten.

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam