Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
Mano Bowls opent binnenkort tweede vestiging in Leiden- Hallo Franchise

Mano Bowls opent binnenkort tweede vestiging in Leiden

De unieke combinaties bij Mano Bowls zorgen voor een maaltijd die past bij de voorkeuren van de klant. Het aanbod draagt bij aan een geweldige ervaring; elke twist zorgt voor een explosie aan smaak!

Over franchiseformule Mano Bowls

Mano Bowls serveert maaltijden die iedereen een extra health boost geven. Zo kunnen de gasten genieten en opladen om weer maximaal te presteren. Bij Mano Bowls kan je kant-en-klare Poké Bowls en Bubble Teas halen of persoonlijk samenstellen. Bij Mano Bowls worden niet alleen de meest verse ingrediënten gebruikt, maar ze marineren ook het vlees en vis om de smaken diep in te laten zinken; zoals de inheemse Hawaiianen, die dat al generaties lang doen. Mano Bowls’s look & feel is gefocust op urban design met Hawaiiaanse kleuren van de oceaan en natuur. Zij omhelzen een positieve sfeer en een warm gevoel voor de gast

Nieuwe vestiging Mano Bowls

De nieuwe vestiging van Mano Bowls is binnenkort te vinden aan het Stationsplein 8, in Leiden. Mano Bowls begon in 2018 aan de Aalmarkt in Leiden. Drie Leidse broers hadden een grote liefde voor Poké en besloten het concept Mano Bowls te starten. Na succesvolle opening in Amsterdam, heeft Mano Bowls een tweede vestiging in de stad Leiden geopend. Mano Bowls wil deze groei doorzetten en is op zoek naar ondernemers die een eigen vestiging willen openen.

Word jij de nieuwe franchisenemer van Mano Bowls?

Is het hebben van een eigen Mano Bowls jouw ambitie en spreekt het concept jou aan? Laat die droom dan werkelijkheid worden! Vraag vrijblijvend de franchisebrochure aan voor meer informatie.

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam