Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
HEADERS HF WORDPRESS (1585 x 648 px) (7)

SLA heeft eindelijk haar deuren geopend in Leiden!

Eindelijk is het zover! De ondernemende zussen opende pas de deuren van SLA. De locatie is te vinden op de Maarsmansteeg 10a in Leiden op een prachtige locatie. SLA is een biologische saladebar met voedzame, vullende, lekkere salades en andere creatieve, gezonde gerechten.

SLA heeft eindelijk haar deuren geopend in Leiden!

SLA, de bekende biologische saladebar, heeft onlangs een nieuwe vestiging geopend in het hart van Leiden. De nieuwe vestiging is gelegen aan de Breestraat en biedt een ruime selectie van verse en gezonde maaltijden aan.

De opening van de nieuwe SLA in Leiden is een welkome toevoeging aan de lokale eetcultuur. SLA biedt niet alleen gezonde opties voor mensen die onderweg zijn, maar ook een comfortabele ruimte om te ontspannen en te genieten van heerlijk eten. Met zijn focus op duurzaamheid en kwaliteit, zal SLA ongetwijfeld een favoriete bestemming worden voor de bewoners en bezoekers van leiden.

Open jij de volgende SLA vestiging?

Als je geïnteresseerd bent in het openen van uw eigen SLA-vestiging en deel wilt uitmaken van de gezonde fastfood-revolutie, aarzel dan niet om de franchisebrochure aan te vragen. Deze brochure bevat alle informatie die u nodig heeft om te weten of het franchisemodel van SLA geschikt is voor je en hoe je een succesvolle SLA-vestiging kunt runnen.

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam