Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
HEADERS HF WORDPRESS (1585 x 648 px) (21)

Potaé opent haar deuren in Rotterdam Alexandrium!

Potaé heeft haar deuren geopend in Rotterdam Alexandrium! In het Alexadrium is de nieuwe vestiging van Potaé gevestigd op een high traffic locatie, waardoor de vestiging een breed publiek aantrekt.

Potaé in Rotterdam Alexandrium
Met een vliegende start opende Potaé (ook wel bekend als King Kumpir) haar deuren begin mei van de nieuwe vestiging in Rotterdam Alexandrium. Het Alexandrium is een overdekt winkelgebied met ruim 200 winkels en is onderverdeeld in een Shopping center, Megastores en Woonmall.

De nieuwe vestiging van Potaé is gevestigd op een high traffic locatie en trekt hierdoor een breed publiek. Ondernemer Tanju Cevik is de franchisenemer van deze gloednieuwe vestiging. Na een gezamenlijke zoektocht hebben Tanju en franchiseformule Potaé samen deze geweldige locatie gevonden. De afgelopen maanden waren een succes en Potaé heeft boven verwachtingen gedraaid. De vestiging is ingericht aan de hand van het vernieuwde concept van Potaé. De uitstraling van Potaé past perfect bij de moderne uitstraling van het Alexandrium.

Uniek concept
Potaé is een succesvolle en unieke franchiseformule. Een van hun favoriete gerechten is Kumpir: een grote, stomend heet gepofte aardappel. Vegetarisch, vegan, met kip of met tonijn: bij Potaé kun je altijd kiezen.

Potaé gaat elke dag opnieuw voor de beste kwaliteit en maakt alleen gebruik van de béste producten. Zo komen alle aardappelen rechtstreeks van de Nederlandse coöperatie en alleen de beste exemplaren worden geselecteerd. Ook de falafel is elke dag vers en huisgemaakt. Reken maar dat je het verschil proeft!

Franchisen
Poaté wil samen met gepassioneerde franchisenemers in elke grote stad een Potaé vestiging openen en hiermee Kumpir op de Nederlandse kaart zetten!

Wil jij deel uitmaken van dit snelgroeiende concept? Vraag dan vrijblijvend de franchisebrochure aan voor meer informatie.

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam