Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
HEADERS HF WORDPRESS (1585 x 648 px) (29)

De Pizzabakkers opent nieuwe vestiging in Den Haag

De Pizzabakkers is neergestreken in Den Haag! Het gloednieuwe restaurant zit in een prachtig gerenoveerd pand hartje Hofstad. Ondernemer Scott en z’n team verwelkomen je hier graag.

Dagelijkse Groenmarkt

Na steden als Amsterdam, Utrecht en Rotterdam kon Den Haag niet achterblijven. Ook hier zit nu een bakkerij van De Pizzabakkers. En wat voor een! Het restaurant, dat begin april z’n deuren opende, zit in een fraai historisch pand. Toen eigenaar Scott hoorde dat het pand aan de Dagelijkse Groenmarkt vrijkwam, was hij meteen laaiend enthousiast: “Met gierende banden ben ik naar Den Haag gereden om te kijken. Daarna zijn we al snel aan de slag gegaan. We hebben het pand compleet gestript en gerenoveerd, maar mét behoud van historische details zoals het glas-in-lood.”

Even voorstellen

Scott Slinger werkt al tien jaar in de horeca en kent die van A tot Z. Na onder meer een Italiaans restaurant in Australië te hebben gerund, vond hij het tijd zelf iets te beginnen. Scott: “Mijn eerste horecabaantje was als ‘luikloper’ in een restaurant met drie verdiepingen, daar heb ik de longen uit m’n lijf gerend. De hospitality-branche heeft toen wel mijn hart veroverd. Ik ben gek op gezelligheid en eten en drinken. Liefst deel ik mooie momenten met vrienden en familie. Het idee achter De Pizzabakkers sluit daar perfect op aan: laagdrempeligheid, hoge kwaliteit, familiegevoel en gezelligheid. Lekker uitgebreid of snel een pizzaatje, alles kan.”

De buurt

Scott zocht bewust naar een plek in de Randstad om dicht bij familie en vrienden te zijn. Hij kan zijn geluk niet op met het pand in Den Haag. De Pizzabakkers zit naast de Grote Kerk en heeft een gezellig terras voor cocktails en prosecco én verborgen dakterras op de eerste verdieping. Eyecatchers binnen zijn de kroonluchter en de grote bar, en er zijn veel zitplaatsen. Zo is er een ronde tafel voor het hele gezin en een lange tafel voor bijvoorbeeld een vriendenclub, naast zithoekjes voor twee tot vier personen. Achterin zit een open keuken. Scott: “Schuif aan voor een borrel of pizza na een dagje shoppen, bestel een pizza to go voor in de Paleistuinen…, zeg het maar!”

De Pizzabakkers

De Pizzabakkers staat bekend om de pizza’s met dunne, krokante bodem, bereid volgens ambachtelijk Romeins recept en belegd met verse Italiaanse ingrediënten. Bij de pizza drinken ze het liefst een glas bubbels, óók op een doordeweekse dag. In 2009 openden vier vrienden het eerste restaurant in Amsterdam. Al snel volgden er nieuwe restaurants, ook in andere Nederlandse steden zoals Rotterdam en Arnhem. Daar is nu Den Haag bijgekomen. Ondanks dat De Pizzabakkers groeide, is het gevoel van het eerste buurtrestaurant altijd bewaard gebleven. Ook het nieuwste restaurant is een warme plek, waar je altijd kunt aanschuiven voor een lekker hapje en drankje. Van dagjesmensen tot buurtbewoners, iedereen is welkom!

Spreekt het concept van De Pizzabakkers jou aan? Vraag dan vrijblijvend de franchisebrochure aan voor meer informatie over franchisekansen bij De Pizzabakkers.

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam