Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
Fat Phill’s breidt uit naar Arnhem- Hallo Franchise

Fat Phill’s breidt uit naar Arnhem

Passie voor ondernemen en Amerikaans eten? Dan is Fat Phill’s iets voor jou. Bij Fat Phill’s worden gerechten met veel liefde en aandacht gemaakt. Dit is terug te zien in alle vestigingen.

Over de Fat Phill’s formule

Fat Phill’s is dankzij haar unieke, Amerikaanse concept erg succesvol. Zij hebben een breed assortiment aan heerlijke burgers. Maar je kan hier ook genieten van hun bijgerechten zoals: kipnuggets, buffalo wings en onion rings. Om de beste service en kwaliteit te garanderen werkt Fat Phill’s alleen met de hoogste kwaliteit vlees afkomstig uit Nederland en vers van de boerderij. Wanneer je Fat Phill’s passeert, kun je niet anders dan naar binnenlopen om te kijken waar die geweldige geuren vandaan komen. Daarnaast hoef je voor deze heerlijke guilty pleasures van Fat Phill’s de deur niet uit. Fat Phill’s maakt het namelijk mogelijk om de lekkerste burgers, sandwiches en bijgerechten ook thuis te laten bezorgen!

Nieuwe vestiging Fat Phill’s

Begin 2019 kwam de eerste Fat Phill’s vestiging in Amsterdam aan de Geelvincksteeg. Het concept bleek gelijk een groot succes te zijn. In het eerste jaar heeft Fat Phill’s zich voornamelijk gericht op het vestigen van de naam Fat Phill’s en het doorontwikkelen van het concept. Fat Phill’s is ontwikkeld tot een franchiseformule en is bezig om verder in Nederland uit te rollen. Momenteel heeft Fat Phill’s 4 vestigingen in Amsterdam, Almere, Den Haag en Leidschendam. Binnenkort opent de formule een nieuwe vestiging in Arnhem aan de Grote Oord 14. Naar verwachting zal de opening van deze vestiging 6 december plaatsvinden.

Word jij de nieuwe franchisenemer van Fat Phill’s ?

Spreekt het concept van Fat Phill’s jouw aan en heb jij een passie voor food? Vraag dan geheel vrijblijvend de franchisebrochure aan van Fat Phill’s door hieronder jouw gegevens achter te laten.

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam