Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
Franchiseformules Doppio Espresso, Barista Cafe en Chocolate Company bundelen krachten – Hallo Franchise

Franchiseformules Doppio Espresso, Barista Cafe en Chocolate Company bundelen krachten

De franchisegevers van de koffie- en lunchformules Doppio Espresso (25 vestigingen), Barista Cafe (23 vestigingen) en Chocolate Company (19 vestigingen) bundelen de krachten en worden samengevoegd in een nieuw bedrijf genaamd Caféco. De drie formules blijven onder hun eigen naam actief.

Voortbouwen op de positie van de 3 formules

Het doel van deze samenwerking is het versnellen van de organische groei in binnen- -en buitenland. “Deze stap is voor alle betrokkenen echt een win-winsituatie. Het zijn drie mooie merken die ieder een eigen karakter en positie in de markt hebben opgebouwd. Daar wordt op voortgebouwd”, aldus Peter van Eijl, groot aandeelhouder van Caféco.

De consument merkt weinig van de consolidatie, alle drie zaken behouden namelijk hun eigen naam, de bekende gezichten en uitstraling. Achter de schermen wordt het verschil volgens Caféco gemaakt in efficiëntie, capaciteit en expertise, zodat groei voor de formules optimaal behaald wordt.

Verbetering van dienstverlening aan franchisenemers

De eerste prioriteit van Caféco is het verbeteren van de dienstverlening aan franchisenemers en vestigingsmanagers. Zij profiteren van de veranderingen achter de schermen, zodat ze zich nog beter kunnen richten op hun ondernemerschap en gastvrijheid.

Joure is de thuisbasis van Caféco. Het nieuwe team wordt grotendeels ingevuld door huidige medewerkers van de drie formules waardoor kennis en ervaring behouden en versterkt wordt. Er vallen geen gedwongen ontslagen.

Altijd al een eigen koffiezaak willen openen?

Heb jij altijd al jouw eigen Doppio Espresso of Barista Cafe willen openen? Vraag dan vrijblijvend de franchisebrochures aan voor meer informatie over de formules Doppio Espresso en Barista Cafe.

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam